Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

A' Pariiis...

Καιρός να πούμε καμιά κουβέντα και για το τμήμα που μας κάνει περήφανους τελευταία(όχι Βαγγέλη, όχι το γυναικείο βόλευ), το μπάσκετ. Να πούμε αρχικά ότι έχουμε πάρει 2 ωραία γκαρντ, τον Τέπιτς και τον Καλάθη, ενώ έχει φύγει ο Κέτσμαν και μένει να δούμε τί θα κάνει ο Σάρας, που φαντάζομαι όλοι ελπίζουμε να μείνει, ούτως ή άλλως τα λεφτά που του δίνει ο πρόεδρας είναι πολύ πάνω απ'ό,τι μπορεί να προσφέρει άλλος σύλλογος, εκτός αν ο ΟΣΦΠ μετά από τις απανωτές χυλόπιτες θέλει να κάνει κίνηση εντυπωσιασμού. Πάντως και ο ΜακΙντάιρ της Σιένα που ακούγεται καθόλου δε με χάλασε, καθώς είναι πολύ ολοκληρωμένος παίχτης.
Χθές έγινε και η κλήρωση γιά την Ευρωλίγκα, με τελικό στο Παρίσι(τί μου θυμίζει....;). Mε εξαίρεση τη Ρεάλ, η οποία πήρε Μεσίνα και έκλεισε και Λαβρίνοβιτς, οι άλλες ομάδες τύπου Αρμάνι, Κίμκι, Προκόμ και η Όλντενμπουργκ, της οποίας το μπασκετικό μεγαλείο κάνει ακόμη και τον Κόμπι να αναστενάζει, δεν μπορούν να μας φοβίσουν. Νομίζω λοιπόν οτι εκτός από 2 ματς στον πρώτο γύρο θα έχουμε περίπατο και γενικά φέτος λόγω κρίσης το επίπεδο των ομάδων μάλλον πέφτει. Εμείς πάλι μένουμε με τους ίδιους παίχτες, που είναι δεμένοι και ψημένοι σε τέτοια. Νομίζω θα είναι μία ακόμη ευχάριστη χρονιά.

ΥΓ. Παρόλο που λατρεύω Σάρας και γουστάρω ΜακΙντάιρ, θα προτιμούσα ένα δυνατό 3αράκι-4αρακι. Ο Τσαρτσαρής δεν την παλεύει και ο Φώτσης μόνος του ζορίζεται όπως είδαμε. Και έχουμε δεί οτι ένας παίχτης σε αυτή τη θέση είναι ικανός να πάρει παιχνίδια για πλάκα. Θα αναφέρω απλά Σισκάουσκας και Μποντιρόγκα. Ο πρώτος παίζει ακόμη...