Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ποτέ, Ποτέ, Ποτέ!

Ποτέ, ποτέ, ποτέ φωνάζουνε τελευταία διάφοροι παίχτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού για διαφορετικούς όμως λόγους. Και εξηγούμαι:
Τις προάλλες μιλούσα με έναν φίλο για τον Λέτο και την επίδραση της μεταγραφής του στον ΠΑΟ. εγώ έλεγα τα κλασσικά, οτι για τον παίχτη δεν τρελαίνομαι αλλά αφού όλοι λένε οτι αξίζει (η Λίβερπουλ έβαλε ρήτρα προτεραιότητας σε περίπτωση που τον πουλήσουμε που μάλλον κάτι λέει) χαλάλι. Ο φίλος πάλι μου έλεγε οτι στον γαύρο τους πείραξε αρκετά, κάτι το οποίο δεν πολυπίστεψα. Και μετά από λίγο να σου ο Derbyshire(Ντάρμπισιρ ρε παιδί μου) να λέει εγώ ποτέ στον ΠΑΟ. Ε λέω κοίτα το παιδί μόλις υπέγραψε θέλει να δώσει στίγμα, (είχε προηγηθεί δήλωση Ντιόγκο οτι είναι καλλίτερος του Σισέ, πραγμα τόσο προφανές που απορώ και γιατί έπρεπε καν να το πεί και δήλωση του ατρόμητου Πάντου οτι δε φοβάται τις μεταγραφές του ΠΑΟ). Μετά απο λίγο να τος κι ο Ζεβλάκοφ να πεί οτι δε θα πήγαινε ποτέ στον ΠΑΟ. Κοιτάω πιό μετά τί να δώ...Ο Ντουντού επίσης δε θα πήγαινε στον ΠΑΟ ούτε σηκωτός.ΠΟΤΕ. Αυτός θέλει να γράψει και ιστορία με τον ΟΣΦΠ...Ξάφνου πετάγεται και ο Γκαλέτι. Κι αυτός μόνο Ολυμπιακό θέλει λέει και δε θα πήγαινε ποτέ στον ΠΑΟ. Ρε λέω τι κωλοομάδα έχουμε που κανείς δε θέλει να 'ρθει...
Και πάω στο ρεπορτάζ του Παναθηναικούυυ.
Τί να δώ! Ο Ντέιβιντ δε θέλει να πάει στη Βίσλα Κρακοβίας δανεικός. Δε φεύγει. Ούτε ο Τζιόλης λέει θέλει να πάει στην Αταλάντα που δίνει 2 εκατ... Καλά αυτοί έχουνε φοβερό σκάουτινγκ και οικονομικό τμήμα είναι εμφανές. Ούτε ο Λεοντίου θέλει να πάει δανεικός στα Γιάννενα, πώς να αφήσει τους φυσιοθεραπευτές του ΠΑΟ, δεθήκανε 2 χρόνια...Τον Μάντζιο δεν έκανε κανείς πρόταση λέει να τον αποκτήσει, απορώ γιατί...Ο Ιβαν υπόπτως δεν έχει εμφανίσει καμία πρόταση, παρά τη φημολογία και ο Μόρις που λέγανε οτι τον θέλει η μισή Ισπανία τίποτα. Δε θα αφήσουνε τον Παναθηναικό ΠΟΤΕ.

ΥΓ. Αν κάποιος ψήφιζε για το ποιός αποκλείεται να παίξει κάποτε στον ΠΑΟ από τον ΟΣΦΠ, στους 3 πρώτους θα ήτανε μάλλον και ο Νέρης ο Καστίγιος...Αλλά το τριφύλλι πολλοί εμίσησαν, το ¨μαρούλι¨ουδείς.