Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ο στράικερ με τα χρυσά μαλλιά και ο βασιλιάς της γιόμας

Τί έγινε ρε παιδιά? Διαβάζω διθυράμβους και λέω μήπως εγώ είδα άλλο ματς. Προχθές κόντεψε να πέσει η γη να μας πλακώσει με την Χοφενχάιμ. Σήμερα όλοι στάζουνε μέλι λες και είδανε τη Μπάρτσα να ρίχνει 5αρα. Το οτι ο Σισέ έβαλε 1/4(με τα άλλα 3 να είναι σαφώς ευκολότερα από την κεφαλιά) το βαφτίσανε ποδοσφαιρικό εγωισμό. Είναι αλήθεια πάντως οτι και ο ίδιος ήτανε νευριασμένος με την αστοχία του και ούτε πανηγύρισε. Αλλά άμα τα χε κάνει ο Σάλπι αυτά...?Δεν αμφισβητώ τον παιχταρά προς θεού, τους δημοσιογράφους βρίζω...
Επίσης είδανε και παιχνίδι στο κέντρο.Ούτε ένα σουτ εκτός περιοχής από τα χαφ, 2 κάθετες της προκοπής στις 30 φορές που το επιχειρήσανε(κι αυτές ψηλές) και τις πιό πολλές φορές με γιόμες από την άμυνα. Για την αδιανόητη εμμονή του Βύντρα να κάνει 30 μέτρα σέντρες και να μη δίνει στα χαφ δε μιλάει κανείς!ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ!
Για το οτι η δυναμικότητα της Γκλαντμπαχ και της Χοφενχάιμ είναι σαν να συγκρινεις τον Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου επίσης δε μιλάει κανείς. Ούτε για το οτι και η Γκλαντμπαχ στο β' ημίχρονο έπαιζε με τα δεύτερα. Μήπως πρέπει να φτιάξουμε λίγο κλίμα για να μη γκρινιάζει ο κόσμος?
Για το ματς καθαυτό δε θα πώ πολλά γιατί ο Μητσάκος μου κουράζεται να διαβάζει και τον καινε τα ματάκια του και μου ζήτησε πινελιές.Οπότε ιδού ο πίνακας
Το ματς έληξε 1-0 με το πρώτο γκολ του Σισέ. Πολύ ωραία κεφαλιά με παίχτη πάνω του.
Η ομάδα έδειξε πιό ξεκούραστη και το αμυντικό δίδυμο Βύντρα-Καντέ έδειξε στρωτό. Γενικά η άμυνα έδειξε καλά στοιχεία χωρίς βέβαια να χει και κανα τρελό επιθετικό να μαζέψει.
'Ητανε εμφανής η επίδραση του Κάρα στο κέντρο σαν δημιουργικός. Ειδικά όταν πριν έχεις τον Σάλπι εκεί κάνει μπαμ.
Ο Νίνης μπήκε αργά. Αυτή την εμμονή στον μέτριο Γκάμπριελ δε την καταλαβαίνω.
Επίσης δεν κατάλαβα γιατί όταν μπήκε ο Σίλβα έμενε αυτός πίσω και ανέβαινε πιό πολύ ο Σιμάο.
Η Σπάρτα είναι επιπέδου Γκλαντμπαχ. Κι εμείς θα είμαστε ακόμη καλλίτεροι ως τότε.
Το να μην παίξει καθόλου ο Μπιερσμίρ που ήρθε για βασικός σε τί εξυπηρετεί ειδικά όταν θα μπορούσες να ξεκουράσει τα πλάγια μπακ γιά τα οποία δεν υπάρχει και συνωστισμός αλλγών στον πάγκο?

ΥΓ.Θα το ξαναπώ γιατί μου άρεσε πολύ. Ο Σισέ δεν πανηγύρισε το γκολ. Ξέρει οτι μπορεί πολύ καλλίτερα και δεν αρκείται στα λίγα.
ΥΓ2. Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να θες να πουλήσεις παίχτη και να δηλώνεις οτι άμα κάποιος δώσει τα λεφτά που σου λένε οτι προτίθεται να δώσει η Τζένοα για τον Κλέιτον εσύ θα υπογράψεις και με τα 2 χέρια. Εγώ άμα ήμουνα Τζένοα θα μείωνα αμέσως την προσφορά τουλάχιστον 500.000.Εκτός αν είναι ολο παραμύθι. Όπως και να έχει πάντως εάν η αγορά μιλάει για τον παίχτη με τέτοιες τιμές εσύ δε βγαίνεις να πεις οτι το θεωρείς υπερβολή εφόσον θες όντως να πουλήσεις. Ήθελα να' ξερα το μάνατζμεντ που το έμαθε ο Αντωνίου? Έκανε νυχτερινά μετά τον σχολιασμό στον Πουρουπουπού?
ΥΓ3. Ο Ιβαν πήγε στη γερμανία δανεικός τελικά μάλλον κι έχει φαγωθεί να λέει οτι το γερμανικό πρωτάθλημα ήτανε ονειρό του κλπ και οτι έκανε βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Το οτι τον πήρε η Μαιντς που μόλις προβιβάστηκε από το να διεκδικεί πρωτάθλημα και να παίζει ΤΣ. Λιγκ με ΠΑΟ το θεωρεί και καλλίτερο. Τι θα λέει του χρόνου αν τελικά δεν τον αγοράσουνε οι γερμανοί?Ρε πάνε κάνε καμιά ανταύγεια βλάκα...Τουλάχιστον ο Κλέιτον βγήκε το παιδί και είπε οτι δεν άπαιζε με δική του ευθύνη. Ντόμπρα, αντρικά, σαν τα παληκάρια στη διαφήμιση του Σίβας...

3 σχόλια:

MrGreen είπε...

Γεια σου Μπίλι με τις πινεγιές σου!!!
Η καλύτερη ανάλυση που έχεις κάνει ως τώρα!
Μπράβο αγόρι μου! Βελτιώνεσαι...Συνέχισε έτσι!!!

geo είπε...

Ωραίος ο μπίλ.Λίγο αισιόδοξα τα σχολιάζεις και ειδικά σε παιχνίδι που μετά απο ΄πολύ τρέχιμο σε προετοιμασία δεν μπορείς να κρίνεις με ασφάλεια.
Υ.Γ τους δυθίραμβους που τους άκουσες

bill είπε...

Σε όλα τα σάιτ που διάβασα σχολιασμό λέγανε καλά λόγια. Όχι τίποτα ρε φίλε αλλά δεν μπορεί να θάβεις την ομάδα που παίζει με ομάδα Μπουντεσλίγκα και μάλιστα καλή και μετά από 2 μέρες να παίζει με ομάδα β' κατηγορίας και ούτε να αναφέρεται πουθενά οτι κάναμε συνέχεια γιόμες και οτι οι αντίπαλοι ήτανε χαμηλής δυναμικότητας και οτι στο β' παίζανε με τα δεύτερα.