Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ @@

Επειδή σας βλέπω να προβληματίζεστε με το τι σύστημα πρεπει να παίξει η πανάθα,σας λέω λοιπόν οτι το πρόβλημα δεν είναι τι σύστημα θα παίξεις αλλά τι ψυχόλογία έχεις σε κάθε παιχνίδι(αμυντικοί και επιθετικοί).Κάθε χρόνο δεν έφταιγε το σύστημα αλλά η ψυχολογία.Τι ψάχνετε συστήματα άμα ο αμυντικός δεν κάνει την ντρίπλα του ή δεν δώσει μια κάθετη και μου είναι συνέχεια στις γιόμες,το σύστημα φταιει μετά.Απο την άλλη λέτε μόνος ο σισέ,ο ένας,ο άλλος, δεν παίζει στην θέση που πρέπει και @@,οι επιθετικοί πρέπει nα αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεπείθηση τέλος.Πέρυσι είμασταν η ομάδα με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες,άρα δεν έφταιγε το σύστημα.Αυτό που χρειάζεται είναι να τους ανεβάσουν την ψυχολογία και όλα τα άλλα θα έρθουν.Αυτό κάνει ο τεν τεν τώρα.Παρόλο που έδιωξε παίχτες που μου άρεσαν(και οχι μόνο σε μένα),τον παραδέχτηκα τώρα που είπε ότι έχει μακράν το καλύτερο υλικό,ότι έχει φοβερούς επιθετικούς και πάρα πολύ καλούς αμυντικούς.Τα λόγια του μπορεί και ο ίδιος να μην τα πιστέυει αλλά ανεβάζει την ψυχολογία συγκεκριμένων παικτών.Ολοι είδαμε τα φιλικά,περιμέναμε κάτι καλύτερο,εκτος απο τον μπιλ που τα έβλεπε ποιό αισιόδοξα(αυτές τις αναλύσεις σου ρε μπιλ πολύ τις γουστάρω),και όμως ο τεν τεν είπε πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και χρόνο με τον χρόνο θα γίνουν καλύτεροι.θυμάστε καθόλου τοροσίδη πέρυσι αρχές?ούτε που ξεμυτούσε ο κακομοίρης.Για δείτε τον λίγο τώρα με τι άνεση παίζει τι ντρίπλες κάνει,ψύθηκε ο άνθρωπος και τώρα ποιος τον πιάνει.Ετσι θέλει ρε μάγκες λίγο ψυχή,λίγο εγώισμο,λίγο τόλμη και απο μας κατανόηση,όχι ού στην πρώτη μαλακία ή λάθος.

Υ.Γ.Συγκρίνεται λίγο μπάσκετ με ποδόσφαιρο και θα καταλάβετε τι εννοώ.Πχ Περπέρογλου πέρυσι μέτριος.φέτος έδωσε ρεστα εξου και η εθνικη.μην πειτε ελεω τραυματισμοι μήτσου κτλ,ετσι κι αλλιώς θα τον καλούσε.Νικολας στην αρχή δεν του πήγαινε τίποτα μηδέν ψυχολογία,έλα όμως που μιά το εξαιρετικό κλίμα και μια ο πανέξυπνος ζέλικο τον ανέβασαν και όλοι είδατε τα οργια που έκανε σε τελικούς ευρο και γαυρο.

Υ.Γ.1 Για σας που θεωρείσατε οτι τον έχουμε ανάγκη,έμεινε ο σάρας(που καλύτερα μαλάκας είναι)άρα ευχαριστημένοι και γω δεν λέω θα βοηθήσει,το θέμα είναι αξίζει να είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρομένος παίχτης του παναθηναικού?θα δείξει.

2 σχόλια:

bill είπε...

Συμφωνώ με τα περί αυτοπεποίθησης ρε φίλε αλλά το σκοράρισμα είναι λίγο θέμα ικανότητας. Γι αυτό πήραμε τον Σισέ που είναι θεωρητικά ικανότερος του Σάλπι για να κάνει γκολ 1/2 και όχι 1/5. Όσο για τον Σάρας όποιος είδε τελικούς Ευρώπη και τελικούς με γαύρο μπορεί να καταλάβει γιατί αξίζει να είναι ο δεύτερος πιό ακριβοπληρωμένος. Συμφωνώ οτι ο Διαμαντίδης αξίζει να είναι ο πρώτος. Πήραμε και τον ψηλό από τους νέους. Κτηνάκι και σκοράρει ασταμάτητα. Πως σου φαίνεται Γιώργαρε?

geo είπε...

δεν ξέρω ρε σι μπίλι είναι λίγο πλαδαρός.Από τεχνική κατάρτηση είναι σούπερ αλλά του λείπει η γυμναστική.Αν τα καταφέρει στην ενδυνάμωση θα παίξει στον ΠΑΟ.Μην ξεχνάς τον γεωργιανο πολύ καλός κι αυτός