Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Μουγγαμάρα

Άκρα του τάφου σιωπή στο blog βασιλεύει,
Καντέ μπορεί?Τεν Κάτε δε μπορεί...Πατέρας τι θα κάνει?

Τιμή και δόξα σε αυτούς που έκαναν διακοπές και δεν είδαν αυτό το χάλι και όπως έγραψε και ο μέγας διδάσκαλος του Γένους, Αντώνιος Πανούτσος:

"Το ερώτημα, πάντως, με τη σεζόν να αρχίζει, είναι απλό: «Θα παίζανε αυτοί οι παίκτες καλύτερο ποδόσφαιρο με άλλον προπονητή;». Στο «ναι» αλλάζεις προπονητή. Στο «όχι» αγοράζεις παίκτες. Το μόνο που δεν μπορείς είναι να μην κάνεις τίποτα, διότι αυτό το πράγμα που έπαιζε ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν."

Και η άποψή μου? Για μένα φταίνε οι παίχτες. Γιατί με τέτοια διαφορά ποιότητας και χωρίς προπονητή έπρεπε να κερδίσουν. Αλλά ο προπονητής είναι πάντα το εύκολο θύμα. Και ο Τεν Κάτε ποτέ δε τα πήγαινε καλά με τους δημοσιογράφους. Οπότε μάλλον θα κάνει την Ιφιγένεια και θα θυσιαστεί σα μόσχος σιτευτός.

Με τις υγείες μας.

2 σχόλια:

bill είπε...

Εγώ ήμουνα από τους τυχερούς που κάνανε διακοπές και δεν το είδανε (ναι η ταβέρνα είχε ΝΟΒΑ και την είχανε κλειστή) αλλά έχω να πώ οτι όποιος και να φταίει το να αρχίζεις να τρώγεσαι επειδή δεν έπαιζε η ομάδα καλά ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ με κριτήριο μόνο ένα επίσημο ματς για μένα είναι σκέτη μιζέρια. Οκ δεν ήτανε έτοιμη η ομάδα, αλλά να θυμήσω οτι με την ίδια άμυνα κέρδισες πέρσι μεγάλα ματς(ίντερ, βέρντερ) κι έχασες από Εργοτέλη και Ηρακλή. Πράγμα που σημαίνει οτι τα παιδιά κάτι μπορούνε να κάνουνε τουλάχιστον απέναντι σε ομάδες όπως η Σπάρτα. Αν είναι να προσάψουμε κάτι να πούμε οτι θα έπρεπε να έχει γίνει μεγαλύτερη προετοιμασία ώστε να δέσει το γλυκό καθώς βασικοί παίχτες ήρθανε με σχετική καθυστέρηση.Εκτός αν μπούμε στη λογική οτι διαλέγουνε παιχνίδια οι παίχτες κάτι που νομίζω οτι δεν ισχύει γιατί αν θες να διαλέξεις παιχνίδι νομίζω όλοι και λόγω προβολής και λόγω πριμ το ΤΣ. Λιγκ θα διαλέγανε. Το να φύγει ο Τεν Κάτε σ αυτό το στάδιο πλέον είναι ανούσιο. Χρειάζονται κάποιες ενισχύσεις και τα έχουμε χιλιοπεί.Αλλά για να περάσεις τη Σπάρτα φτάνουνε και αυτοί. Να θυμήσω και τα προκριματικά με Βίσλα που πάλι είχαμε παίξει τραγικά στο πρώτο ματς και είχε κοντέψει να γκρεμιστεί το σύμπαν και περάσαμε? Δε λέω οτι θα ξαναγίνει. Απλά τέτοιες εποχές στραπάτσα συμβαίνουν και στα καλλίτερα σπίτια. Δεν είναι ν' αρχίσουμε να παίρνουμε κεφάλια. Ειδικά σε μία σεζόν που έχει δηλωθεί εξαρχής οτι ενδιαφέρει κυρίως το πρωτάθλημα.

MrGreen είπε...

Για κάτσε ρε Μπίλι! Μιλάμε για την δεύτερη χρονιά της πολυμετοχικότητας. Θυμάσαι δηλώσεις? Σου φαίνεται αυτό το πράμα για "Τσέλσι"? Και αν ναι, ο Τέρυ ποιός είναι? ο Λουκάς ή ο Καντέ? Μη μου πείς ο Γιόσου! Δεύτερη χρονιά πολυμετοχικότητας και παίζω με Βύντρα κ Γιόσου!!! Εδώ χτύπησε ο Μούν (ο αναπληρωματικός του Νίλσον) και δεν είχαμε αλλαγή!!! Από τον Μάιο πουλάμε τους περσινούς βασικούς μας (που με αυτούς πηγαίναμε για πρωτάθλημα τότε) και δεν τους πέρνει κανείς! Αυτό δεν είναι περίεργο? Τα τελευταία 13 χρόνια έχω πάρει ένα πρωτάθλημα!!! Τα τετελευταία 13 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει πάρει παραπάνω κύπελλα!!! Ποιος? ο ΠΑΟΚ!!!
Με λίγα λόγια εδώ και 13 χρόνια (με δύο εξαιρέσεις) η ομάδα δεν δείχνει να έχει σοβαρότητα, συνέπεια, προγραμματισμό. Αυτό είναι που προκαλεί τα παράπονα. Όχι το οτι δεν έπαιξε καλά στον πρώτο επίσημο.

ΥΓ: Τον Τεν-Τεν δεν τον βλέπω καλά...Μεγάλη επίθεση από τους δημοσιογραφο-υπαλληλους.