Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Μερικές απορίες των τελευταίων ημερών

Αφού δεν έχει και πολλή αθλητική κίνηση το πράμα, το 'ριξα στην περισυλλογή κι εγώ και διαβάζοντας διάφορα μου γεννηθήκανε απορίες.
α. Βρε μπας και έχουμε πάρει κεντρικό αμυντικό και δεν το έχουμε καταλάβει;
Έρθει δεν έρθει ο Σουηδός εγώ νομίζω πως άλλο είναι το το βασικό μας σέντερ μπακ. Ο Κατσουράνης. Δε νομίζω οτι αμφισβητεί κανείς οτι τη θέση την έχει άνετα. Είναι καλός ανασταλτικά, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, έμπειρος, ψύχραιμος, με καλή,σίγουρη πάσα τόσο μακρινή όσο και κοντή και σίγουρα δεν είναι απαραίτητος σε όλα τα παιχνίδια στα χαφ όπου έχουμε Ζιλμπέρτο, Μάτος και Σιμάο γιά τους οποίους πολλά περί σειρηνών ακούγονται αλλά μάλλον θα περάσουνε ανοιχτά από το νησί τους (να δώσουμε Σίλβα και να πάρουμε ένα δυνατό μπακ καθόλου δε με χαλάει). Άρα το βλέπω αρκετά πιθανό ειδικά σε ευρωπαικά ματς να βρίσκεται ο Κατσουρ και στην άμυνα εάν το ρόστερ μείνει έτσι. Με δίδυμο τον Βύντρα ή τον Καντέ.Φυσικά και με Μπιερσμίρ, αν(που θα) έρθεί.Θα σου υπογράψει και ο Μενσά αύριο και δε θα ξέρεις που να το βάλεις τόσο ταλέντο σε προειδοποιώ!)
β. Αφού αριστερό μπακ δεν έχουμε και δεν πρόκειται να πάρουμε (εκτός εάν το δεξί που θα πάρουμε δήθεν, τις έχει και τις 2 πλευρές-αδυνατώ να σκεφτώ κάποιον) γιατί δε μένει ο Δάρλας που την έχει τη θέση καθαρά και που όσο να πείς δεν είναι και τόσο κακός που να μην κάνει ουτε καν για δευτεροτρίτη επιλογή εκεί. Αν έπαιξε πέρσι ο Ίβανσιτς αριστερό μπακ, αδυνατώ να πιστέψω οτι ο Δάρλας δεν μπορεί να το κάνει σε 5-6 ματς που μπορεί να χρειαστεί πολύ καλλίτερα.

γ. Αφού αυτός ο Μαρέσκα είναι τέτοιο τεφαρίκι(να πώ εδώ οτι σε άρθρο του Νικολακόπουλου είδα οτι έχει υπάρξει 16 φορές διεθνής το οποίο αν αληθεύει είναι μάλλον με την εφήβων γιατί με την ανδρών δεν) γιατί δεν τον παίρνανε από την αρχή αλλά κυνηγάγανε με τόση μανία τον Κάλστρομ; Βαρέθηκα να διαβάζω για το πόσο μεγάλος παίχτης είναι από όλα τα παπαγαλάκια του Σωκράτη και το πόσο δεν έχει και καμιά ουσιαστική διαφορά από τον Σουηδό. Τότε γιατί η Σεβίλλη δεν τον υπολογίζει και γιατί τον δίνει όσο όσο ενώ οι άλλες προτάσεις που είχε ήτανε μία πρόταση για δανεικός στη Τζένοα;Αυτοί οι σκάουτς τί δουλειά κάνουνε στην ευρώπη και δεν τον πήρανε χαμπάρι τον γαύρο που το χτύπησε το διαμαντάκι με μόνη τη Τζένοα να τον έχει στο κατόπι(κι αυτή δηλαδή επειδή έχει ο Μαρέσκα ένα μπατζανάκη στην πόλη και τους το σφύριξε το κελεπούρι).
δ. Είναι τυχαίο που ξαφνικά φέτος που δεν έχει λεφτά ο Σώκρατες αναστηθήκανε όλα τα πτώματα των περασμένων ετών; O Μπράβο ο Ραούλ έκοψε τις καταχρήσεις και αποφάσισε να γίνει πάλι μεγάλος μπαλαδόρος και να δώσει μάχη για τη θέση του αριστερού μπακ λέει που γίνεται σκοτωμός απο κόσμο με τον ημιανάπηρο σωματικά Λεονάρντο και τον Ασύλληπτο(που να βρώ λόγια) Ντομί. Επίσης ο Λύκος είναι ξανά κοντά μας και προχθές συγκλόνισε με την πληθωρική παρουσία του. Και όποιος πεί οτι αυτό συνέβη γιατί όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι στην προετοιμασία και εκείνος έρχεται απο φούλ σεζόν με Σαν Λορεντζο θα του βάλω πιπέρι στο στόμα(τώρα ο μικρός μουρμουράει... αντρικά ρε τί είναι αυτά τα πούστικα με τα πιπέρια...).
ε. Εάν ο γαύρος πάρει και το αμερικανάκι θα προσλάβουνε και νηπιαγωγό να προσέχει την επιθετική γραμμή; Με μέσο όρο ηλικίας τα 22 και με όλους τους επιθετικούς να είναι ένα πάνω ένα κάτω(Όσκαρ μόλις αποφασίσεις που παίζεις θα σε βάλω να το ανεβάσουμε) δεν είναι πολύ μεγάλο στοίχημα να βασιστείς σε επιθετικούς που δεν έχουνε σχεδόν καμία εμπειρία από Ευρώπη εφόσον έχεις σκοπό να παίξεις στο Τσ. Λιγκ;(ναί ναί έχει ο Μήτρογλου, ξεχάστηκα-ο Αλτιντόρ πήγε δανεικός σε ομάδα β' ισπανίας και ούτε εκεί έπαιξε πέρσι)
στ. Αυτόν τον Σειταρίδη ρε παιδιά μόνο ο Μήτσος τονε θέλει; Tί έχει το παιδί και το αγνοούνε έτσι όλοι δεν μπορώ να καταλάβω. Και του δίνει η ΑΕΚ 600 χιλιάρικα και το σκέφτεται. Δηλαδή με 800 να τονε πάρεις να ξεκουράζει λίγο τον Μούν από τα πέρα δώθε στα δικαστήρια δεν είναι ευκαιρία;
ζ. Αυτός ο Κρούζ δε θυμίζει γκόμενα που το έπαιζε δύσκολη και μετά ο εραστής βρήκε άλλη καλλίτερη και την έφτυσε και τώρα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τονε βρίζει και λέει: Eγώ μ' αυτόν τον φλώρο, τον αμόρφωτο;Να πάει να πνιγεί κι αυτός και η στραβοκάνα του. Εμένα χρυσό μου με κυνηγάνε καν και καν... Μόνο που όπως φαίνεται οι λοιποί καν και καν δεν έχουνε τόσο καλές προτάσεις ούτε για να παίξει Ευρώπη ούτε για να τσεπώσει χοντρά και να είναι πρώτος μάγκας. Οπότε κι αυτός το αναβάλει κάνοντας δηλώσεις τύπου "εγώ δεν ξέρω ποιόν θα διαλέξω και θέλω κάποιον να μ'αγαπάει και να με σέβεται" αλλά τα βράδια μάλλον μουτζώνεται και πετάει βελάκια στη μοικάνα του Τζιμπρίλ. Πού να το φανταζότανε οτι θα'ρθεί η γαλλίδα η πόρνη και θα της φάει τον άντρα...
η. Αυτός ο Τσιλντρές ρε παιδιά, ναι αυτός που πέρσι έκλεψε ο ΟΣΦΠ από τις αγκαλιές του ΝΒΑ, τριγυρνάει λέει εκεί στην άγρια δύση να βρεί κανά συμβόλαιο και δεν βρίσκει το παιδί. Και απορώ εγώ, αυτός δεν ήτανε από τα μεγάλα νέα αστέρια του ΝΒΑ πέρσι και καταδέχτηκε να ρθεί παρόλα αυτά; Φέτος γιατί θέλει να πάει πίσω και γιατί οι κακοί αμερικάνοι δεν τον παίρνουνε;Λέτε τελικά να μην είναι και τόσο μεγάλο αστέρι όσο λέγανε; Δεν μπορεί, εδώ βρίσκει ακόμα ο Τζέισον Κίντ που κοντεύει τα 40. Και μην υποψιαστώ οτι είναι πιό εύκολο στον Μπουρούση να βρεί συμβόλαιο στο ΝΒΑ απ' ότι στον Τσίλι...