Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

Γεια χαρά και απο μένα,άργησα λίγο αλλά ήρθα φουριόζος.
Η ερώτηση που έκανα παραπάνο αφορά τον μπασκετικό παναθηνα'ι'κό και πιο συγκεκριμένα τον κύριο saras ο οποίος δυσκολέυεται ν'απαντήσει στο αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του(2χρονια το πολύ,για καλο επίπεδο μιλάμε παντα) στην καλύτερη ομάδα της ευρώπης,με την καλύτερη πρόταση που του έχει γίνει εως τώρα.Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν,αλλά πιστέυω ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο την απάντηση του λιθουανού.Θα σας πω αμέσως το γιατί.Ο βάζελος έχει τόσο πλήρες ρόστερ,τόσο ταλέντο και είναι τόσο μεγάλη ΟΜΑΔΑ,που δεν έχει ανάγκη απο έναν παίχτη που τελικά αύτο που σκέφτεται είναι τα λεφτά.Δε νομίζω να τον έκαιγε και πολύ αν δεν σήκωνε τίποτα φέτος,αρκεί να έπεφτε το παραδάκι.Και μην κοιτάτε τους πανηγυρισμούς και το πάθος που έδειχνε προς εξέδρα μεριά,τα έκανε σε ολές τις ομάδες που πήγε.Για να τελειώνουμε,δεν γουστάρω παίχτες και ας είναι αστέρια που δεν παίζουν έστω και λίγο για την φανέλα.Μιας και είπα φανέλα καλό να ρίχνουμε και μια ματιά στους έλληνες πιτσιρικάδες που θα την τιμήσουν αλλά και θα την ματώσουν παραπάνω απο τον καθένα.Τι στο καλό πέρυσι πρώτοι στην ευρώπη και φέτος δεύτεροι στον κόσμο οι έφηβοι,δεν λέει τίποτα αυτό;Δώστε μιά ευκαιρία σ'αυτά τα παιδία,σίγουρα θ'αξίζει τον κόπο.

5 σχόλια:

bill είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
bill είπε...

Κάτσε να το πάρουμε και από την ανάποδη όμως. Αρχικά το οτι έχει παθιαστεί και με τις προηγούμενες ομάδες του δε σημαίνει οτι δε δένεται με την ομάδα. Είναι σαν να λες οτι άμα κάποιος είναι ερωτευμένος με μία δεν μπορεί να ερωτευτεί και άλλη και να τη θέλει εξίσου πολύ 2 χρόνια αργότερα. Δε νομίζω οτι οι αντιδράσεις του είναι στημένες. Είναι άρρωστος με το να κερδίζει και το έχει αποδείξει. Ώς προς την ανανέωση τώρα.Σκέψου οτι είσαι ο Μίδας του ευρωπαικού μπάσκετ, σίγουρα από τους καλλίτερους παίχτες στην Ευρώπη ακόμη, έχεις μόλις συμβάλλει πολύ σημαντικά στο να κάνει η ομάδα το Τριπλ Κράουν και ξαφνικά έρχεται ο πρόεδρος και σου κόβει τα λεφτά στο μισό και δε σε εξασφαλίζει οτι θα σε κρατήσει και για 2 χρόνια(η ομάδα δηλαδή δεν έχει αντίστοιχη υποχρέωση με τους παίκτες να τιμά αυτούς που τιμάνε τη φανέλα;). Είναι τόσο αδικαιολόγητο τελικά που ο Σάρας ενδεχομένως να κάνει λίγο τον δύσκολο μπας και βελτιώσει τις εργασιακές του συνθήκες;Στην τελική δουλειά είναι και πρέπει κι αυτός να κοιτάξει το συμφέρον του. Δεν νομίζω εάν έπαιζε κάποιος από εμάς να πάρει 500.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο να φίλαγε το τριφύλλι και να έλεγε "δε βαριέσαι".

geo είπε...

Πραγματικά αυτή η άποψη είναι εντελώς από την ανάποδη.Ειχε συμβόλαιο με τρελλές αμοιβές,ο πιο ακριβός στην ευρώπη και του κάνανε μοίωση κοντά στο μισό και πάλι καλύτερη πρόταση δεν έχει στα χέρια του.Δεν θα ήθελες να μάθεις τι λεφτά έχει βγάλει απο το μπασκετάκι για να σκεφτεί τα 500 ή 400 ή 600.Αλλοι που δεν έχουν ακόμη την φήμη του(ονόματα δεν λέω,αν με πιέσετε βέβαια θα τα πω)και βέβαια τα λεφτά του,δέχτηκαν να παίξουν στην πανάθα και ας είχαν καλύτερες προτάσεις,με την μια περίπτωση η διαφορά να κοντεύει στα 500.Αυτό σημαίνει γουστάρω να παίζω για την πανάθα.Ειδικά στο μπάσκετ φίλε βασίλη όλοι οι παίχτες περιμένουν μέχρι το τέλος μπας και τους κάνει πρόταση η πανάθα.

bill είπε...

Τις τρελές αμοιβές αυτοί οι ίδιοι του τις τάξανε και το οτι οι άλλοι σύλλογοι δεν έχουνε λεφτά(άνετα του έδίνε τα ίδια ο γαύρος άμα έφευγε ο Τσιλντρές) δε σημαίνει οτι αυτός είναι υποχρεωμένος να δεχτεί μείωση στο μισό ειδικά μετά από μια χρονιά που υποτίθεται οτι ο σύλλογος έχει βγάλει τα κερατά του με τον μέγιστο αριθμό οπαδών και σολντ άουτ και με τη μέγιστη δυνατή επιτυχία σε τίτλους.(Για σκέψου του παραχρόνου η Ρεάλ να σηκώσει το τσάμπιονς λιγκ και μετά να πεί σε Κακά και Ρονάλντο να τους ανανεώσει με μισά λεφτά).Επίσης το τί λεφτά έχει βγάλει από το μπάσκετ ήδη ο Σάρας δεν έχει καμμία σχέση γιατί άμα το πάρουμε έτσι και οι Γιαννακοπουλαίοι βγάζουνε τρελά λεφτά, οπότε γιατί να τους νοιάζει να δώσουνε παραπάνω λεφτά στον Σάρας...Κι εγώ πάντως πιστεύω οτι θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει δεχτεί. Το παράκανε.Απλά κάνω το δικηγόρο του διαβόλου γιατί θεωρώ οτι επειδή όλοι αγαπάμε Γιαννακόπουλους δεν εξετάζουμε καθόλου και γιατί ο παίχτης μπορεί να τα κάνει αυτά και τον λέμε κωλόπαιδο. Στην τελική είναι και υποτιμιτικό για έναν παίχτη με την περηφάνεια και τη φήμη του Σάρας να δεχτεί έτσι αμέσως με τα μισά λεφτά.Εδώ κάνει νερά ο Χατζηβρέττας. Για να μην πώ οτι ο αγαπημένος σου ο Σπανούλης θα ήτανε ακόμα στο ΝΒΑ για τα λεφτά και τη δόξα εάν δεν τα είχε βρεί μπαστούνια η παναθηναική του καρδιά...

geo είπε...

Καλά όλα αυτά που λές αλλά και τα αδέρφια είναι μέσα λόγω μπάσκετ και η ευρολίγκα ειναι για φτίσιμο γιατί δίνει στον πρώτο 400.000(φέτος τα 150 τα πήρε πίσω με τις τιμώρίες)με μπάτζετ 30.000.000 τι να σου κάνουν τα 400 δεν είναι μπάλα εδώ.Και δεν λέω καλά κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου άλλωστε απο κάπου πρέπει ν'αρχίσεις και συ,αλλά για σπανούλη είσαι λάθος.Πρώτον αγαπημένος μου είναι ο 3d και δεύτερον έφυγε νόμιμα με το μικρό μπάιαουτ που είχε,μαλάκας δεν είναι ομώς στην επιστροφή ήρθε στην ομάδα,ενώ είχε και καλύτερες προσφορές(θα το έκανε πολύ ο σάρας αυτό).Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι αρκετά τον περιμέναμε(όπως είπες και συ)και αυτό ήθελα να θίξω.