Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Ξυπνηστε γιατί χανόσαστε.Καλά είναι δυνατόν να μου λέτε για μπατζετ ποδοσφαίρου και μπάσκετ όταν έχουμε σηκώσει μονο μια φορά την κουπα απο τις πέντε έχοντας το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ευρώπη. Οταν σηκώναμε ευρωπαικο μέσα στην ιταλία είχαμε ομαδάρα και μπάτζετ για θυμηθήτε λιγο αντίπαλες ομαδες. Είναι δυνατον να μου λέτε για αντσελοτι και μαλακίες όταν επι αναστασιαδη κάναμε παιχνιδάρα μέσα στο μαν και ας χάσαμε. Με ποιους παίχτες παιξαμε μπαλλάρα μέσα στην μπάρτσα και την κλείσαμε στα καρέ της τα τελευταια 15 λεπτά. Να θυμίσω λίγο τι έπαθε μέσα εξω η φενερ απο μας και ποιον είχαμε προπονητή. Η γαλατά με τι μπάτζετ σήκωσε ουέφα? η ζενίτ? η πόρτο? θέλετε να το ξεφτιλίσω η ελλάδα? πόσο έκαναν οι παίχτες της όταν πήρε ευρωπαικο? Ας μην γελιόμαστε λείπει ο προγραμματισμός καλά με νόησε ο μήτσος (μπορεί να μην γράφει συχνά οποτε γράφει ομως,γράφει πολυ εύστοχα) δεν μπορεί να μην θες παίχτες αρχικά, είδες τα δύσκολα και τελικά να σου κάνουν. Ουτε να σου βγάζουν καλή χρονιά πέρυσι και ξαφνικά δεν σου κάνουν. Επίσης βγάλτε την καραμέλα 4χ4 και να σας δώσω εγώ την ίδια αλλά χωρίς ζάχαρη που λέγεται +2 με ντέρμπι την κυριακη. Καλά άκουσα ότι ο μπασκετικος παο φτάνει ομάδες νβα. Ουτε με σφαίρες. Ξέρετε πως λειτουργει και ποσα παιχνιδια παίζει η τελευταια ομάδα του νβα, καμια σχεση με ευρωπη. Μάγκες είμαι απο αυτους που έχουν υπομονη αλλα με σωστό τροπο. Βαλε μέσα ταλεντα πιτσιρίκια και πάρε 3,4 πολύ εμπειρους και πες να περιμένω 3 χρόνια. Τέλος πάντων διάβασα πολλά στα σχόλια και δεν τα θυμάμαι όλα για να σας απαντήσω. θα ήθελα να πω και άλλα, αλλά νυσταζω πάω για ύπνο, εσεις πάλι ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

5 σχόλια:

bill είπε...

Άμα είναι να το πάμε έτσι Γιώργο μου συμφωνώ κι εγώ. Βάλε μέσα Νίνη και Μαχλελή και Πετρόπουλο Ρουκάβινα παίξε και μπάλα χωρίς άγχος γιά το αποτέλεσμα κι εγώ εδώ είμαι και περιμένω να φχαριστηθώ μπάλα και πρωτάθλημα και σε 3 και σε 5 χρόνια. Μαζί σου. Είναι όμως πολλοί, γράφοντες και μη, που δεν μπορούν άλλον χωρίς πρωτάθλημα και η κούπα έχει γίνει αυτοσκοπός. Αυτοί θέλουνε ένα Σισέ κι ένα Μαρτσένα σε κάθε θέση και δε νομίζω να τους ευχαριτεί η πρ οοπτική που περιγράφεις.Όσο για τα μπάτζετ δεν είπε κανείς οτι δεν έχουνε γίνει υπερβάσεις, αλλά το σύνηθες είναι να το παίρνει η Μάντσεστερ. η Ρεάλ και η Μπάρτσα, δηλαδη τα μεγαλύτερα μπάτζετ που κυκλοφορούν.Δεν υποστήριξε κανείς οτι δεν έχουνε γίνει λάθη στον προγραμματισμό. Αλλά αν μη τι άλλο τρέξανε να τα διορθώσουνε έστω και τελευταία στιγμή.Όπως θα διάβασες το ταμείο είναι μείον. Οπότε μάλλον το πορτοφόλι μας μέχρι εκεί έφτανε και μετά ήθελε και λίγο περίμενε και λίγο διπλωματία.Όσο για το 4χ4 εγώ είπα οτι θολώνει τα νερά όπως θα διάβασες αλλα και η γκρίνια δε βοηθάει. Καλημέρα

geo είπε...

Οκ.Πες ότι θέλουμε πρωτάθλημα εδώ και τώρα και σου λέω άντε και το παίρνουμε,με αυτήν την μπάλλα εγώ δεν το θέλω.Να σου πώ και κάτι ρε βασίλη είναι η δεύτερη χρονιά ρε γαμώτο και βλέπω τα ίδια με πέρυσι και χειρότερα γι'αύτο φωνάζω.Επειτα δεν μ'ενδιαφερει τη ομάδα έχουμε απέναντι είμαι παναθηναικός και θέλω αξιοπρέπεια,αύτο με χαρακτήριζε τόσα χρόνια εξω.3αρες συνέχεια έλεος εγώ αυτό δεν το γουστάρω και να ξέρεις είμαι μαζί με γιαννακόπουλο καλά φωνάζει.

bill είπε...

Εγώ σου είπα, μαζί σου. Δε με νοιάζει το πρωτάθλημα εάν βλέπω αξιοπρεπή μπάλα από την ομάδα αλλά αυτό μην το περιμένεις όταν επί 2 χρόνια γίνεται πλύση εγκεφάλου σε όλους οτι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πώς περιμένεις να παίξει η ομάδα απελευθερωμένα όταν σε κάθε ματς είναι με το μαχαίρι στο λαιμό γιατί ξέρει κιόλας οτι ο άλλος και στραβή να κάνει θα τον σπρώξουνε τα κοράκια?Η μήπως περιμένεις να σκιστεί στην Ευρώπη όταν ξέρει οτι σε 3 μέρες θα πρέπει να λιώσει με Άρη για να κερδίσει?Δυστυχώς δεν είσαι Μπαρτσελόνα και ούτε το κοινό έχει ποδοσφαιρική παιδεία. Και μπαλάρα να παίζαμε εάν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα λίγοι είναι αυτοί που θα πούνε μπράβο.Όλοι αποτυχημένους θα τους πούνε και άμπαλους. Αυτοί οι ίδιοι αποθεώνανε τον Ζουτάουτας και τον Μικαέλσεν και τον Σουμ σε μια χρονιά που όχι μπάλα αλλά ούτε κάτι σαν μπάλα δεν παίζαμε κι άμα δεν ήτανε ο τρελός ο Μανώλης θα το είχαμε χάσει κι αυτό.Όσο για τον Παύλο σημασία έχει η ενότητα. ¨οπως είπε ας κάνει ταμείο στο τέλος. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τα όρνεα της αντικειμενικής δημοσιογραφίας περιμένουνε από πάνω να κάνουνε το τόσο ΤΟΟΟΟΟΣΟ.

Faust είπε...

Εγώ που πιστεύω ότι μπαλάρα δεν παίζει κανείς στην Ελλάδα να πάρω το πρωτάθλημα; Πειράζει; Γιατί έχω ταξιδέψει στη Ριζούπολη, στη Φιλαδέλφια, στο Καραϊσκάκη, στο Αιγάλεω και σε άλλα πολλά και διάφορα γηπεδάκια και θέλω να πάρω το πρωτάθλημα. Πειράζει; Και με κακή και με κάλή μπάλα. Δε με ενδιαφέρει...Επίσης 5αρες έχει φάει ο Παναθηναϊκός τα τελ χρόνια αρκετές,Μπαρτσελόνα και Βέρντερ είναι 2 που μου έρχονται, νομίζω και από Μάντσεστερ, για να μην πω για 4αρες απο γαύρο και άλλα που θέλω να ξεχάσω. Επειδή αυτά ήταν δωράκια του κυρίου Τζίγγερ, κάνω υπομονή και περιμένω, τώρα που είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα διοικητικά.Λάθη και λοιπά θα πούμε όταν έρθουν τα κακά αποτελέσματα. Ναι έχουμε 4 στα 4 και είμαστε στο συν 2. Κακό είναι; Άς περιμένουμε να πάμε από κάτω, αν πάμε, και βλέπουμε αν θα αρχίσουμε τη γκρίνια...Το να κάνει κάποιος την Κασσάνδρα και να γράφει ότι θέλει να βρεθούμε από κάτω για να πει το παράπονό του ελέυθερα δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί!

Υ.Γ. Έγραψα ότι ο ΠΑΟ του μπάσκετ πλησιάζει στο επίπεδο ομάδας του nba, όχι ότι θα πάει ξαφνικά να παίξει εκεί. Δεν έκανα καμία σύγκριση καθώς είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα...Ας μην ξεχνάμε όμως ότι μπορεί να παίζουν τα τριπλά παιχνίδια οι ομάδες εκεί όμως οι κανόνες του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι πολύ πιο αυστηροί και γι αυτό το κάνουν αυτόματα πιο δύσκολο...Γι αυτό και οι παίχτες του nba που έρχονται από εκεί δεν είναι όλοι επιτυχημένοι στην Ευρώπη. Η εθνική τους είναι κάτι πολύ διαφορετικό...

geo είπε...

Σίγουρα οι γκρίνιες δεν εξηπηρετούν σε τίποτα,αλλά το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κανέναν να γκρινιάζει απλά λέμε τα πράγματα με τ'ονομα τους.Ούτε θα εκφράζω την γνώμη μου για μια ομάδα με βάση την βαθμολογία πολύ ρηχό το βρίσκω,δηλαδή αν παίκσουμε μπαλλάρα την κυριακή και χάσιυμε τότε ν'αρχίσω να βρίζω που θα είμαστε απο κάτω.Οχι δεν πάει έτσι και επειδή εκφράζεται πολλούς παναθηναικούς με αυτήν τη λογική γι'αυτό και οι κινήσεις είναι βεβιασμένες και δεν μπορούνε(οι διοικούντες) να βάλουνε πρόγράμμα.Κύριοι δεν παίζουμε μπάλλα με βάση τα λεφτά που έπεσαν και με βάση προηγούμενα χρόνια.Πέταμε τσάμπα λεφτά και κάνουμε μαλακίες μεταγραφές.Αυτο βλέπω αυτό λέω(και όχι μόνο εγώ).Τώρα για το μπασκετάκι σιγά την εθνίκη και το νβα τους.Υπερτιμημένο.Δείτε λίγο ποιο βαθία,είναι επιχείρηση.Καμία ομάδα δεν πέφτει κατηγορία και δεν υπάρχει έλεγχος ντόπινγκ.Ποτέ δεν ζήλεψα το νβα ούτε την εθνική τους(εκτος ντριμ τιμ οσο αναφορά το θέαμα)γιατί και οι ευρωπαίοι μπορούν να τα κάνουν αυτά εαν τους δωθούν τα κατάλληλα φάρμακα.Να πηδάς ως τον θεό,να έχεις απίστευτη αντοχή,να είσαι υπερβολικά γρήγορος,να είσαι 5αρι με 100 κιλά μυς απο τα 110 ποιος θα σε σταματίσει.Ειναί πάρα πολλά οπότε ας το αφήσουμε εκεί που είναι,δεν συγκρίνεται όχι σαν επίπεδο αλλά λόγω κριτηρίων.