Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τώρα ποιός έχει δίκιο?

Μεγάλο αποτέλεσμα χθες στο ντέρμπυ 0-1 την ΑΕΚ παρόλο που το ποδόσφαιρο που παίχτηκε ήτανε άθλιο εκατέρωθεν. Σε ένα ματς όμως με τόση σκοπιμότητα και άγχος δε νομίζω οτι έπρεπε κανείς να περιμένει και πολλά περισσότερα.Ειδικά με τη διάταξη του ΠΑΟ και τις αναγκαστικές αλλαγές στο πλάγια μπακ νομίζω ήτανε εμφανές οτι ο ΠΑΟ κατέβηκε όχι για να κάνει παιχνίδι αλλά για να μην αφήσει την ΑΕΚ να κάνει. Η ποιότητά του φέτος τον ανέδειξε ικανό να το κάνει επιτυχώς και η τύχη του και το πάθος του Κατσουρ και του Σάλπι του δώσανε και τη νίκη.Μεγάλη απόφαση από Τεν Κάτε να αφήσει εκτός τον Σισέ, καθώς όλοι ξέραμε τί θα άκουγε σε περίπτωση που κάτι στράβωνε, και ωραίο στήσιμο με αλληλοκαλύψεις των χαφ κυρίως στην αδύναμη λόγω Καντέ αριστερή μεριά. Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμη μία φορά και με συνθήκες πίεσης από το αμυντικό δίδυμο Μπιερσμίρ-Σαριέγκι και με Βύντρα να βοηθάει πολύ ανασταλτικά.Ο Κάρα δεν ήτανε καλά αλλά τα άλλα χαφ ρίξανε αρκετό τρέξιμο ενώ γιά μένα Κατσουρ και Σάλπι μοιράζονται τον τίτλο του καλλίτερου. Ο Λέτο ήτανε πάλι λυσασμένος και έκανε μερικές καλές προσπάθειες αλλά με τον Καντέ πίσω του και με έλλειψη επιθετικότητας στον άξονα των τριών αμυντικών χαφ ήτανε πολύ μόνος. Ο Σισέ έπαιξε μισάωρο αλλά και στις καλές πάσες που πήρε ένα δύσκολο πλασέ πήγε έξω και σε μία εξαιρετική κάθετη κατάφερε να τον προλάβει ο αμυντικός της ΑΕΚ που είχε παίξει και μία ώρα παραπάνω από αυτόν. Όσο γιά τον Νίνη μάλλον ήτανε εκτός κλίματος όταν μπήκε προς το τέλος καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και δεν είχε και στηρίγματα. Να πώ απλώς για κάποιους που λένε οτι οι αλλαγές που μπαίνουνε αργά είναι δικαιολογημένες να μην παίζουνε οτι ο Πετρό πέρσι ως αλλαγή έβαζε τα γκολ ενώ και ο Νίνης και ο Λάζος φέτος έχουνε πολύ καλές εμφανίσεις ως αλλαγές.Το παιχνίδι δεν άξιζε αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε παίχτες και Τεν Κάτε και η προβληματικότατη άμυνα έχει δεχτεί στην Ελλάδα ως τώρα ένα μόνο γκολ.Ας είναι καλά και ο Τζόρβας χθές που έκανε 1-2 καλές επεμβάσεις.Πρέπει να προσέξει λίγο τα γυρίσματα από αμυντικούς γιατί πολλές φορές καθυστερεί επικίνδυνα να διώξει αλλά γενικά χθες ήτανε θετικότατος όποτε χρειάστηκε.Μακάρι να είναι και σταθερός. Τώρα ευρώπη. Το ματς είναι μονόδρομος και ο αντίπαλος αδύναμος.

ΥΓ. Φωνάζει η ΑΕΚ για φάουλ στο Γιαχάγια. Το οτι το γκολ μπαίνει 2 λεπτά μετά που τους έχει κάνει γιογιό ο Κατσούρ και ο Σάλπι είναι με δύο παίχτες πάνω του δεν το κοιτάνε. Για να μην πώ για το τέλος που δινότανε στην ΑΕΚ φάουλ ακόμη και για δυσάρεστη αναπνοή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέα, απόψεις και αφιερώματα για τον Παναθηναϊκό: Green Voice 13

geo είπε...

Για δυσάρεστη αναπνοη,καλό.Πάντως εκτός απο το αποτέλεσμα που πήραμε ο γαύρος έπαιξε πολύ καλύτερα εκεί μέσα και πιο επιθετικά.Αυτό με ανησυχεί