Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Κλάψτε...

Μετά την 4η αγωνιστική λοιπόν του πρωταθλήματος βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογιάς με 4 στα 4...Ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια είχε να γίνει αυτό...Χθες λοιπόν κερδίσαμε τον Άρη στο ΟΑΚΑ και ξορκίσαμε και τον δαίμονα της Γαλατά παίρνοντας 3 βαθμούς από άλλον ένα πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο Άρης ήταν αξιοπρεπής και πολύ μαχητικός σε όλη τη διάρκεια του ματς, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, προηγήθηκε στο α ημίχρονο και είχε και άλλες 2 καλές ευκαιρίες για γκολ, όπου κόπηκαν οι παίχτες του από Σπυρόπουλο και Σαριέγι (σε λάθος που έκανε ο ίδιος και μετά πρόλαβε τον Αμπρέου). Εμείς πριν το γκολ του Άρη παίζαμε πολύ ωραίο θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και ήμασταν άτυχοι που δεν προηγηθήκαμε. Και μετά όμως το γκολ του Άρη αντιδράσαμε πολύ γρήγορα και ισοφαρίσαμε από ωραίο φάουλ του Λέτο και αυτογκόλ του Αμπρέου.

Στο β ημίχρονο ήμασταν χειρότεροι εμφανώς και από τύχη δεν δεχθήκαμε γκολ από τον Αμπρέου μέχρι που ο Μπιέρσμιρ έκανε ωραία μπαλιά στον Σαλπι κι αυτός με παράλληλη μπαλιά έστειλε τη μπάλα στην περιοχή του Άρη όπου ο Κατσουρ σκόραρε και μας λύτρωσε κυριολεκτικά. Στο β ημίχρονο πιστεύω ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό και ο Άρης μας έπαιζε αρκετά καλά και θα μπορούσε να μας είχε κερδισει. Βέβαια ποιος του φταίει που έχει αυτόν τον τσοπάνη τον Αμπρέου που έχασε 2 σίγουρα γκολ και έβαλε ένα αυτογκόλ; Χρειάζεται τύχη και ικανότητα στο τελείωμα των φάσεων κι εμείς τα είχαμε και τα 2 αυτά χθες.

Ξεχώρισαν σίγουρα η παιχτούρα Κατσουράνης, άψογος άριστος, τα παντα όλα. Καλός ο Νίνης και ο Σάλπι, πολύ καλός και ο Ζιλμπέρτο χθες παρά τα 2-3 λαθάκια του (τα καλά να λέγονται Βασίλη) και βεβαίως ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Μπιέρσμιρ και ο πολύ θετικός ο Βύντρα που πραγματικά με εξέπληξε καθώς δεν έκανε λάθη και φάνηκε να πατάει καλά στα πόδια του και να βοηθάει και επιθετικά. Ο Λέτο ήταν εμφανώς κουρασμένος, αν και έκανε πάλι κάποια μαγικά και φυσικά εκτέλεσε το ωραιότατο φάουλ της ισοφάρισης. Για τον Σισέ τα έχουμε πει, χθες δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο κι ελπίζω να μπει στο κλίμα της ομάδας γρήγορα.

Βέβαια σε όλα αυτά να προσθέσουμε τη μεγάλη μας γκαντεμιά με 2 τραυματισμούς σε 10 λεπτά και τον Σπυρόπουλο να μη μπορεί να συνεχίσει αργότερα, δηλ 3 αναγκαστικές αλλαγές-απίστευτο...Ο Άρης ήταν πολύ καλός και σημειώνουμε και την πολύ όμορφη κίνηση να καταθέσει στεφάνι στο πανό των 2 παιδιών που σκοτώθηκαν την περασμάνη εβδομάδα άδικα. Όμως δε γουστάρω καθόλου την τεράστια κλάψα τους για το σπρώξιμο του Σαριέγι στον Κάμπορα που εγώ προσωπικά δεν το είδα και για κάνα κραυγαλέο πέναλντι, άλλωστε οι διαμαρτυρίες τους όταν έγινε η φάση ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές και το θυμήθηκαν μετά. Επίσης το ότι τον ακούμπησε ο Σαριέγι κι αυτός έκανε σα θεατρίνος δε σημαίνει κάτι, όπως είναι πολύ πιθανό να μην το είδε ο διατητής . Βέβαια την κλάψα των επάνω που θα είναι μια ζωή πέμπτοι ή έκτοι και τίποτα συνοδεύει και η κλάψα των φυλλάδων του γαύρου που κέρδισε το και καλά "παράρτημά" μας με γκολ που στην αρχή είναι off side έστω και λίγο και με την μεγάλη ατυχία του Φιλομένο στο απίστευτο δοκάρι και φυσικά δε μίλησε κανείς για τα άπειρα φάουλ που έδινε εναντίον μας ανάποδα ο Ντάκος και για το πρώτο γκολ του Άρη που δεν αποκλείεται να είναι κι αυτό off side. Αντί να κάνουν ανακοινώσεις και να λέει βλακείες στη συνέντευξη ο Μαζίνιο (μας κλέψανε γκολ-ξέρεις αν σου δώσουν πέναλντυ δεν είναι σίγουρο ότι θα το βάλεις, δε σου ακυρώσανε γκολ στόκε) να μάθει τον Αμπρέου να μη χάνει τα άχαστα...

Αρχίσανε τα κλάματα και επίσης φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να γίνεται στο παρασκήνιο και οι λοιποί μεγαλομέτοχοι να υπερασπίζονται τα φράγκα που ρίξανε...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Άντε καλή συνέχεια και μακάρι να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο με ΑΕΚ...