Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

12 vs 10

Όποιος μιλάει για τον Τεν Τεν μπορεί πλέον να το βουλώσει διότι ο κόουτς κατέβασε την ομάδα μαεστρικά(αντιγράφοντας τον κόουτς της Ιταλίας στο ματς με Γεωργία που ο Καλάτζε έβαλε 2 αυτογκολ χαρίζοντας τη νίκη στους Ιταλούς). Το 4-2-3-2 που έπαιξε έφερε εύκολα τη νίκη με σταρ το μεγάλο φορ Λό(γ)κο Αμπρέου, που κάρφωσε ένα και γλίτωσε άλλα 2 γκολάκια για την ομάδα μας με καίριες κρίσεις επιληψείας.
Πέρα από την πλάκα ο Άρης μάλλον άξιζε το χ και έδειξε με το παιχνίδι του οτι υπάρχει συνολικό αμυντικό πρόβλημα για ακόμα μία φορά. Ο Σαριέγκι βρίσκεται να παίζει συνήθως αρκετά ψηλά και φυσικά σε περίπτωση που του φύγει ο παίχτης μάλλον αδύνατον να τον κυνηγήσει. Επίσης ο Ζιλμπέρτο έκανε πολλές λάθος πάσες που θα μπορούσανε να βγάλουνε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.Είναι φορμαρισμένος αλλά άμα ανεβαίνει πολύ κάνει συχνά το λάθος. Μεγάλη ατυχία με τα πλάγια μπακ. Ουσιαστικά μένουμε χωρίς αριστερό μπακ για την ΑΕΚ. Δεξιά με λύση ανάγκης Βύντρα(που ήτανε εξαιρετικός προχθές και δημιουργικά)ή Γκάμπριελ ενώ ίσως αν και δεν έχει παιχνίδια να δούμε τον Καντέ στο αριστερό άκρο. Κρίμα γιατί ο Σπυρό ήτανε πολύ θετικός προχθές. Ο Σισέ πάλιελάχιστα πράγματα και πολλά νεύρα. Η αλήθεια είναι οτι σε μερικές φάσεις θα μπορούσε να πάρει πάσα καλύτερα. Αλλά τα άκουσε και από Τεν γιατί δεν πίεζε επαρκώς. Να δούμε που θα πάει αυτό το σήριαλ καθώς ο άνθρωπος μοιάζει τελείως έξω απ'τα νερά του. Η υπόλοιπη ομάδα πάντως ρολάρει καλά. Με έναν Νίνη που αρχίζει να δείχνει στοιχεία της λεγόμενης κλάσης του και με έναν Κατσουράνη που παίρνει τον ΠΑΟ στις πλάτες του με τη βοήθεια του Σάλπι που προχθές έπαιζε σέντερ φορ και έφτασε πολλές φορές μέχρι την άμυνα για να κλέψει. Δαιμονιώδης φόρμα αν και είπαμε οτι τα τελειώματα του θα μπορούσανε να είναι καλύτερα. Ο Λέτο προχθές και τελευταία γενικά νομίζω παίζει πιό πολύ για την ομάδα αλλά δεν του βγήκανε και μερικές τρίπλες. Πάντως και χτυπημένος έπαιζε σαν σκυλί ως το τέλος.Άφησα για το φινάλε τον Μπιέρσμιρ που δείχνει οτι μπορεί να γίνει μεγάλο μπακ. Καλές άμυνες, οργανωτικός και με εξαιρετική τεχνική και ψυχραιμία θέλει έναν Καλιτζάκη δίπλα του να ρίχνει το ξύλο και θα μεγαλουργήσει.
Το προχθεσινό ματς με τη νίκη θόλωσε λίγο τα νερά. Η ομάδα έχει ανασταλτικό πρόβλημα ειδικά με τις γρήγορες εναλλαγές.Μάλλον όμως φέτος έχει και το πάθος να παλεύει μέχρι το τέλος για τη νίκη. Ως τώρα αυτό αρκεί και μάλλον με τους περισσότερους αντιπάλους στο πρωτάθλημα δε θα βρεί και τόσο γρήγορο πασινγκ γκέιμ. Θα φτάσει όμως αυτό μέχρι το τέλος?

ΥΓ. Παράπονα για τη διαιτησία ακούω και οτι ο ΠΑΟ ελέγχει τα κέντρα αποφάσεων στην ΚΕΔ. Αν ισχύει αυτό πώς εξηγείται οτι και ο επόπτης που σφύριξε οφσάιντ το γκολ του Λεονάρντο του γαύρου και ο Ντάκος που δεν έδωσε το πέναλτι στον Άρη(δεν ξέρω και πολλούς που θα δίνανε τέτοιο πέναλτυ στο 90') μπήκανε στο ψυγείο?

1 σχόλια:

Faust είπε...

Αρχινάωωωω ανάποδα...Στο υστερόγραφο το ερώτημα είναι ρητορικό!Και το γκολ του γαύρου και το 1ο του Άρη δε μου φάνηκαν τόσο καθαρά αλλά γενικά θα φανούν τα περί κέντρων αποφάσεων σύντομα...

Για Μπιέρσμιρ πιστεύω ότι βαράει κιόλα Καλιτζάκικα...Γενικά πολύ καλός ως τώρα...Είδες ο Λουκάς;Μακάρι...Δεν τα πα εγώ και τώρα τα έχωσες εσύ σε Ζιλμπέρτο...Αυτό ακριβώς είχα δει κι εγώ με Γαλατά...Πάντως σίγουρα κάνει πολλή αφανή δουλέια!Οι λοιποί μια χαρά, με βέβαια τρελή γκαντεμιά με τους μπακ και το θέμα Σισέ να παίζει για άλλη μι αφορά...Θα πω απλά ότι μένω στο αποτέλεσμα και ελπίζω να πιέζει πιο πολύ γιατί γενικά έχει παρουσία, δεν είναι μόνο το "βάζω γκολ" για τον επιθετικό, αν δεν σκοράρει συχνά τουλ να κάνει κάτι σε άλλους τομείς...Για Σαριέγι και την άμυνα ισχύουν αυτά που λες αλλά πιστεύω ότι με τη συνολική λειτουργία θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα τελικα...