Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Καλημέρα, καλημέρα καλημέρα...

Ξεκίνησα με ολίγη από Καρπετόπουλο στον τίτλο...

Πολλές και μεγάλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αρχικά αποκλείεται η εθνική στο βόλεϊ με ψιλοκακές εμφανίσεις, η αντίστοιχη του μπάσκετ πάει εκπληκτικά και ο φτωχός συγγενής του ποδοσφαίρου τα γνωστά. Αυτή τη φορά χωρίς Λουκά να κάνει την πατάτα, φέρνει ισοπαλία με μια ημιερασιτεχνική ομάδα, με τους Παναθηναϊκούς παίχτες να έχουν αρκετά καλή απόδοση και τον Κάρα να επιστρέφει δυνατός και γερός για καλή μας τύχη.

Πριν τον αγώνα με τον Πανθρακικό λοιπόν, έχουμε εξελίξεις. Μαθαίνουμε την ποινή του Σισέ που είναι πολύ βαριά για το δολοφονικό χτύπημα με την Αθλέτικο. Ε, ας προσέχει στην Ευρώπη, δεν αστειεύονται...Μετά πάλι ο ίδος πρωταγωνιστής στο φιλικό με τα ζώα αλλά εδώ δεν έφταιγε φυσικά καθόλου. Τώρα σχετικά με αυτό που λέει ο κύριος bill θα πω ότι εντάξει μπορεί να μην έχει σκοράρει όσες φορές μπορούσε όμως τραβάει επιθετικούς πάνω του, κάνει και μπαλιές στους άλλους κρυφούς επιθετικούς, όπως πχ στο Βόλο ή στον Εργοτέλη στο 3ο γκολ αλλά και γενικά είναι μαχητικός και προσπαθεί. Φυσικά και περιμένουμε παραπάνω πράγματα από αυτόν αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και ως τώρα δείχνει ότι το παλεύει.

Δεν θα πέσω στην παγίδα να μιλήσω για το ποιούς παίχτες θα ήθελα στον ΠΑΟ. Δε χέστηκε κανείς για τη γνώμη μου άλλωστε. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλός ή όχι ο προγραμματισμός στις μεταγραφές και πήραμε παίχτες που θέλαμε πραγματικά ή καβάτζες. Άλλωστε είμαστε μια μεσαία ευρωπαϊκή ομάδα και αναγκαστικά ακολουθόυμε τα μεγάλα σωματεία σε χρήματα και ενδιαφέρον από τους παίχτες. Οπότε ό,τι μας μείνει...Πιστεύω στον Μπιέρσμιρ και τώρα με Μαρίνο και Γιούρκα κάτι φαίνεται ότι μπορεί να γίνει. Πρέπει να περιμένουμε. Το αν θα λείψει το χάμερ ή όχι μπορεί να φανεί μπορεί και όχι...

Το θέμα Σεϊταρίδη είναι όντως πολύ περίεργο αφού ακούστηκαν πολλά και αντικρουόμενα. Διάβασα ότι εντάθηκαν οι προσπάθειες μετά τον αγώνα με την Αθλέτικο, πράγμα που ακούγεται λογικό μετά τα εμφανέστατα προβλήματα στην άμυνα. Οπότε γιατί όχι; Σε κάνα 2μηνο λέει θα μπορεί να βοηθήσει και μέχρι τότε ελπίζω να πάρει ευκαιρίες κι ο Μαρίνος.

Το λοιπόν, περιμένουμε, δεν γκρινιάζουμε, έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία και στηρίζουμε την ομάδα όσο μπορούμε...