Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Somebody called you Sebastian, again...

Χαρακτηριστικός ο τίτλος, νομίζω τα λέει όλα αναφορικά με το χθεσινό ματς με τον Πανθρακικό...

Έτσι λοιπόν, ένας πολύ καλός λόγος για να παρακολουθήσεις κάποιος τον Παναθηναϊκό είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο Λέτο είναι ο κακλύτερος παίχτης του Παναθηναϊκού συνολικά τα πρώτα παιχνίδια και βεβαίως είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, δίνοντας επιθετικές λύσεις όταν αυτή πραγματικά τις χρειάζεται.

Ο αγώνας δεν ήταν και τίποτα της προκοπής, αν και ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε και άσχημα, κάνοντας αρκετές φάσεις για γκολ. Ο Πανθρακικός είχε κι αυτός 2-3 υποψίες ευκαιρίας και απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ στο β' ημίχρονο, στο οποίο ο Μάριο ήταν αρκετά τυχερούλης.

Εμείς είχαμε κάποιες καλές φάσεις του Σισέ στο α' ημίχρονο και μερικές καλές προσπάθειες του Λέτο καθώς και την καλύτερη ευκαιρία με τον Νίνη που από τρομερή πάσα του Κατσουράνη νικήθηκε από τον Ρόκα, τον πολύ καλό χθες τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Στο β ημίχρονο οι αντίπαλοι που βαράγανε στο ψητό μένουν με 10 παίχτες μετά από 2η κίτρινη ενός από τους τσεκουράδες τους και εμείς χάνουμε 2 απίστευτες ευκαιρίες με κεφαλιές των Σαριέγι (που σαι ο δικός σου) και Κατσουρ. Κι εκεί που ναι μεν είχαμε υπεροχή και τα λοιπά αλλά ο χρόνος πέρναγε και γκολ δεν έμπαινε, έρχεται μια ωραιότατη συρτή παράλληλη μπαλιά του Σισέ και λάθος σοβαρό της άμυνας του Πάνθρακα και ο Λέτο που παραμόνευε βάζει το γκολάκι και πάμε σπίτια μας.

Αγχωτική νίκη όπως φάνηκε στο τέλος, εγώ δεν πίστευα ότι θα βάζαμε γκολ καθώς είχε πιάσει τα άπιαστα ο τύπος αλλά ήμασταν τυχεροί και είχαμε και Λέτο βεβαίως βεβαίως.
Ήταν από τα κλασικά παιχνίδια που ο αντίπαλος κλείνεται και δεν μπορείς με τίποτα να τον ανοίξεις αλλά η ομάδα έκανε πολλές και καλές φάσεις με διάφορους τρόπους και γενικά θα ήταν αδικία να μην κέρδιζε. Πιστεύω και ο Μαρίνος είχε καλή πρώτη αν και έκανε λαθάκια εκεί στο τέλος που είχε αρχίσει το άγχος της ισοπαλίας αλλά γενικά πήγε καλά το πράμα.

Μπιέρσμιρ για άλλη μια φορά πήγε πολύ καλά και γενικά όλι προσπάθησαν. Λίγο ο Νίνης δεν μπορούσε αλλά έκανε μια πολύ καλή φάση και επίσης ήταν πολύ καλός ο Κατσουράνης. Αν δούμε και τον αντίπαλο και βασικό διεκδικητή του τίτλου το πράγμα πήγε πολύ καλά αφού έχασε 2 βαθμούς που δεν περίμενε ο κόσμος να χάσει αλλά με τέτοια απόδοση επόμενο ήταν. Χάλια μαύρα...Άντε πάντα τέτοια...ΑΕΚ είναι κάπως πιο σταθερή χωρίς να παρουσιάζει και τπτ το φοβερό όμως σίγουρα καλύτερη από τον Γαύρο...

Τώρα έχουμε Γαλατά την Πέμπτη, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις ή έστω τα καλά αποτελέσματα...