Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο μπέμπης και η πιπίλα

-Κύριε Αντωνίουυυ, αυτά τα κακά παιδιά με λένε αράπη. Πώς θα το αντέξω?
-Ησύχασε Τζιμπριλάκο μου. Μπορεί τώρα να σε κοροιδεύουνε αλλά όταν μεγαλώσεις θα τους δείξεις εσύ. Πάρε την πιπίλα σου τώρα(με το που τη βάζεις στο στόμα αρχίζει και λέει "είσαι μεγάλος γκολτζής" μέχρι που το μωρό σας κοιμάται γαλήνιο ονειρευόμενο το μουντιάλ...(διάλογος-εμπιστευτική πληροφορία από την παιδική χαρά στην Παιανία).
ΠΟΛΥ γκρίνια ρε παιδί μου αυτός ο Σισέ. Γκρίνια που δεν παίρνει πάσες, γκρίνια που χάνει πέναλτυ, γκρίνια που κάνει δολοφονικά τάκλιν και μένει 3 αγωνιστικές έξω, γκρίνια που ο Λέτο δεν του έδωσε πάσα, γκρίνια που τον βρίζουνε οι αντίπαλοι οπαδοί, λες και είναι ο πρώτος μαύρος που ακούει σχετικά σχόλια - δηλαδή οι άλλοι που τους βρίζουνε κόρες, μάνες και γυναίκες τι θα έπρεπε να κάνουνε - και από ουσία ΠΟΛΥ λίγα πράματα.Μας έχουνε ζαλίσει οτι ο Σισέ δεν τροφοδοτείται όσο και όπως θα έπρεπε. Σύμφωνοι. Να το δεχτώ. Να δεχτώ οτι είναι η άτιμη η πουτάνα η τύχη που η μία καλή κάθετη που έβγαλε ο Κάρα με τη Ατλέτικο και έγινε γκολ ήτανε τότε που κορυφή ήτανε ο Σάλπι. Να δεχτώ και οτι σε 2 ματς με τελείως υποδεέστερες ομάδες(τα φιλικά), δεν έκανε σχεδόν τίποτα, γιατί αυτός ήτανε πολύ καλός αλλά οι υπόλοιποι 10 μαλάκες και άμπαλοι. Αλλά σου έχουμε δώσει πέναλτι, το έχασες. Έχεις βρεθεί τετ-α τετ, τα έχασες. Έχεις φύγει σε κενό χώρο και σε πρόλαβε ο αμυντικός με τάκλιν. Σαν πολλά δε μαζεύονται? ΝΑ ρωτήσω λοιπό κι εγώ...Πόσους αμυντικούς έχεις περάσει με προσωπική ενέργεια? Πόσες φορές έχεις κάνει κίνηση να βρείς χώρο για σουτ πριν μπεί ο αμυντικός μπροστά, σε στυλ Κάρα? Πόσες έχεις κάνει τρίπλα σε παίχτη? Πόσες έβαλες πλάτη κοντά στην περιοχή και γύρισες να σουτάρεις?
Δεν ξέρω πόσο παιχταράς είναι πλέον αλλά τα στοιχεία που βλέπω να έχει μάλλον είναι ασύμβατα με το παιχνίδι του ΠΑΟ, όπως θα είναι αναγκαστικά με μικρές ομάδες που θα κλείνονται. Στη Σαντερλαντ όλα τα γκολ είναι με κίνηση στο χώρο. Σε κανένα δεν είναι με πλάτη και σε κανένα δεν κάνει κάποια ατομική ενέργεια, έστω και μία κοφτή τρίπλα.Ελπίζω οτι θα βγώ ψεύτης αλλά ειδικά με τον εκνευρισμό που βλέπω να αναπτύσσεται, αρχίζω να φοβάμαι οτι θα φάμε μίρλα πολύ. Έχω πεί οτι για τον βάζελο ένας παίχτης τύπου Κάριου ή Πιζάρο, που και τεχνική διαθέτουν και πλάτη παίζουν και στο ψηλό παιχνίδι είναι αρχηγοί θα ήτανε πιό κατάλληλος.Με κάθε ματς το πιστεύω και περισσότερο. Μακάρι να αποδειχτούν λάθος όσα λέω παραπάνω. Για να δούμε τι θα γίνει με τον φοβερό Πανθρακικό.