Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ...

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ακουω τον Τεν Τεν ότι όλα πάνε καλά και ότι του αρέσει αυτό που βλέπει
ΒΑΠΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ βλέπω τους παίκτες στα χάφ και να μην ξέρουν τι να κάνουν την μπάλλα και την κρατάνε στα πόδια σηκώνοντας χαρακτηριστικά τα χέρια.

ΒΕΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ χάνουμε με κάτω τα χέρια απο μεγάλες ομάδες και ψάχνουμε δικαιολογίες.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ κατεβάζουμε την μπάλλα στην επίθεση.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ δεν τρέχουμε.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ βλέπω τον Σισε να τρέχει σαν χαζός μπας και πάρει καμια πάσα.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ η άμυνα κάθε φορά κάνει τα ίδια λάθη και τρώμε γκολάκια.
Γενικά βαρέθηκα ν'ακούω τόσο καιρό τι μπόρει να φταίει.Ας το βρουν οι υπευθυνοι μπας και πάψουμε επιτέλους να βαριόμαστε.

Υ.Γ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

8 σχόλια:

Faust είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Faust είπε...

Κατ αρχήν άλλο η εθνική άλλο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός...Φυσικά έχει παίχτες και από τις 2 ομάδες αλλά είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Εκτός αν συγκρίνεις τον Καζλάουσκας με τον Ζοτς.

Δε λέω ότι το ποδόσφαιρο έχει σχέση με το μπάσκετ του παναθηναϊκού. Απέχει έτη φωτός. Αλλά φέτος η μπάλα προσπαθεί πραγματικά. Και χρειάζεται στήριξη από όποιον γουστάρει το άθλημα και τον ενδιαφέρει. Επίσης τόσος καιρός δεν έχει περάσει...Δεν έχει περάσει καθόλου καιρός, είμαστε στην αρχή έχουμε και καλά και άσχημα-άτυχα αποτελέσματα και ε΄λπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και η ομάδα με το 4 στα 4 δείχνει τουλάχιστον ότι προσπαθεί.

bill είπε...

Βαριέμαι όταν ακούω γκρίνια ακόμη και όταν η ομάδα παίζει με τόσο πάθος.
Βαριέμαι όταν ακούω γκρίνια γιά τα χαφ, όταν ειδικά το ένα έχει πάρει 2 ματς με τα γκολ και τις προσπάθειές του και το άλλο σε κάθε ματς χορεύει μπαλέτο τους αντιπάλους και επίσης παίρνει ματς.
Βαριέμαι όταν είμαστε Παναθηναικός ν' ακούω οτι θα έπρεπε σώνει και καλά να έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες με πολύ περισσότερα λεφτά μόνο και μόνο επειδή έχουμε παράδοση στην Ευρώπη
Βαριέμαι να ακούω οτι δεν κυκλοφορεί καλά η μπάλα όταν κάνουμε τόσες ευκαιρίες ακόμη και με τη Γαλατά αλλά και με τον Άρη που έπαιξε ανοιχτά.
Βαριέμαι να ακούω οτι είναι επιβεβλημμένο να δώ μπαλάρα από τον Σεπτέμβρη.
Βαριέμαι ν'ακούω για τα λάθη της άμυνας και να μην αναγνωρίζεται το πόσο καλός είναι ο Μπιερσμίρ.Ακόμη κι ο Καναβάρο κάνει λάθη.Κάθε ομάδα έχει ελαττώματα και δεν θυμάμαι να μην τρώγαμε γκολ όταν έπαιζε ο Χένρικσεν και ο Καλιτζάκης.
Βαρέθηκα να έχω 4χ4 και όλο κάτι να φταίει.
Βαρέθηκα να φταίνε πάντα οι άλλοι παίχτες που ο Σισέ δεν σκοράρει ενώ η ομάδα βάζει γκολ.
Βαρέθηκα να ακούω συγκρίσεις του μπάσκετ με τη μπάλα όταν ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη κάτι που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον στο ποδόσφαιρο.
Βαρέθηκα ν' ακούω τον Παύλο να γκρινιάζει. Άμα δεν του αρέσει η ομάδα να βάλει λεφτά να την κάνει καλλίτερη.
Βαρέθηκα ν'ακούω όλους τους βάζελους να γκρινιάζουνε σε μία χρονιά που η ομάδα που έχουμε δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη σεζόν ποιοτικά.

Faust είπε...

Θα συμφωνήσω σε όλα με τον κύριο bill και κυρίως για το μπασκετ αν και ξέρεις πολύ καλά πόσο πολύ μπασκετικός είμαι. Άλλωστε όταν είχα το διαρκείας στο προηγούμενο τρέμπλ είχα πάει σε 25 περίπου ματς εκείνη τη σεζόν.

Παρόλα αυτά και αν και πιστεύω ότι το μπασκετικό τμήμα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο άθλημα στην ευρώπη την τελευταία 10ετια και φτάνει επίπεδα nba είναι άδικο να συγκρίνουμε τη μπάλα με το μπάσκετ.Δεν έχουν καμία σχέση λόγω μεγεθών και budget και επιτέλους όπως λες ας το στηρίξουμε φέτος ρε γαμώτο λιγάκι που κάτι πάει να κάνει...

Όσο για τον Παύλο, αρχίζω να πιστεύω ότι το χάνει λιγάκι...Κοινώς ότι να ναι, μου θυμίζει κάπως Μητσικώστα...Ενώ ο αδελφός του που ήταν ανέκαθεν πιο παρορμητικός και γενικά πιο παρμένος κάνει ψύχραιμες και λογικές δηλώσεις...Τι παίχτηκε;;;

MrGreen είπε...

@ Faust

- Φυσικά άλλο μπάσκετ και άλλο ποδόσφαιρο. Ο geo όμως μίλησε και για προγραμματισμό! Όχι μόνο για λεφτά. Σε αυτό το επίπεδο φυσικά και μπορείς να κάνεις συγκίσεις. Και στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει τραγικά λάθη φέτος. Αυτή η διοίκηση σου δημιουργεί προσδοκίες και τέτοια "λάθη" προκαλούν προβληματισμό (μήπως δεν είναι ανικανότητα?)

- Τι σου κάνει εντύπωση ακριβώς με τον Παύλο? Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έχεις καταλάβει οτι οι δηλώσεις του έχουν αποδέκτες (εντός της διοίκησης). Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Και αυτές οι δηλώσεις είναι το λιγότερο σε σχέση με αυτά που κάνει η εφημερίδα του.

@ bill

- Δεν νομίζω πως είπε κανένας οτι ΕΠΡΕΠΕ να είχαμε νικήσει Γαλατά και Ατλέντικο. Άλλο όμως αυτό και άλλο τέτοια εποχή να έχουμε 3 τριάρες στο κεφάλι. Φαντάζομαι εσένα που σε ενδιαφέρει περισσότερο η Ευρώπη απο το πρωτάθλημα σε σε ενοχλεί αυτό. Επίσης η Πανάθα είναι αυτή που σου έχει αποδείξει οτι το μπάτζετ δεν παίζει μπάλα.

- Με Γαλατά οι δυνατές φάσεις μας είναι μετά το 2-0 & 3-0.

-Ο Παύλος δεν μπορεί να βάλει λεφτά μόνος του! Αν και δεν είμαι καθόλου σιγουρος οτι θέλει να βάλει. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που γαυγίζει.

bill είπε...

Όσον αφορά στον προγραμματισμό πιστεύω είναι σχετικός με το πόσα χρήματα και πρεστίζ έχει ο σύλλογος. Αν και στο ποδόσφαιρο πχ ήτανε στο ίδιο επίπεδο η ομάδα θα μπορούσε να πάρει τον Αντσελότι και να του πεί πες μου ποιούς παίχτες θέλεις και φυσικά με το όνομα που θα είχε η ομάδα σε τέτοια περίπτωση θα ερχόντουσαν.Οπότε στο πόσο εύκολο είναι να υλοποιηθεί ένας φιλόδοξος και υπερβατικός οικονομικά σχεδιασμός έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσα λεφτά διαθέτει η ομάδα και με τί όνομα έχει ακόμη και με το πόσο γρήγορα πείθεται να έρθει ένας παίχτης που μπορεί να περιμένει καλύτερη πρόταση.Θέλω να ακούσω ποιά είναι τα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη φέτος πέρα από τον οτι δεν πήρε ένα χάμερ.Να σημειώσω οτι αυτή τη στιγμή το ταμείο είναι στο 0.Και οτι παρόλα αυτά ενδεχομένως να γίνει κίνηση το Γενάρη.
Για τον Παύλο συμφωνώ απόλυτα. Η διάθεσή του για έξοδα φάνηκε από την υπόθεση Σάρας.
Για το οτι η Πανάθα με έμαθε οτι δεν παίζουνε τα μπάτζετ να θυμίσω απλώς οτι τα περισσότερα από αυτά τα ματς τα έχουμε πάρει με κλεφτοπόλεμο και όχι στα ίσα κάτι που φυσικά δεν πετυχαίνει συνέχεια, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις παίχτες τύπου Αγκουέρο και Ελάνο.Αυτό φαίνεται στα διπλά παιχνίδια όπου σπάνια έχουμε περάσει απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο.Ένα ματς το κλέβεις.2 σερί δύσκολο.Όσο για τις φάσεις στην Γαλατά αναφέρομαι στο γεγονός οτι φάνηκε η ικανότητα για σωστές εναλλαγές και κάτω παιχνίδι σε μία σχετικά μαζεμένη ομάδα αν και ίσως χαλαρή. Σε χώρους είδαμε με Άρη οτι έγιναν αρκετές φάσεις.

MrGreen είπε...

Billy αρχίζω και πιστεύω πως με βάζεις να γράφω για θέματα που συμφωνείς μόνο και μόνο για να υπάρχει κίνηση!!!
- Προγραμματισμός δεν σημαίνει λεφτά κατ'ανάγκη. Αν ήταν έτσι οι μικρές ομάδες δεν θα μπορούσαν να κάνουν ποτέ. Παράδειγμα τα λάθη που κάναμε στις περιπτώσεις των Μουν-Μαρίνο, Δάρλα, Μάντζιο, Κλέιτον. Δεν ήταν ανάγκη να βάλουμε λεφτά. Απλά έπρεπε να αποφασίσουμε νωρίτερα οτι τους θέλουμε (κυρίως Μαρίνο κ Δάρλα) έτσι ώστε να έχουν δουλέψει με την ομάδα.
- Σχετικά με την Ευρώπη το ξαναλέω. Δεν είπα να νικήσουμε. Αλλά τριάρες ρε γμτ!?
- Και για να συμφωνήσουμε και σε κάτι (δεν θα το ξανακάνω στο υπόσχομαι) η ομάδα φέτος έχει ποιότητα. Κυρίως Νίνης, Λέτο, Κατσουρ βοηθάνε να είναι η μπάλα κάτω και να υπάρχουν σωστές εναλλαγές.

Faust είπε...

@ Mr Green

Αξιότιμε κύριε Green...Κατ' αρχάς χαιρόμαστε που σας ξαναβλέπουμε και θέλουμε να γράφετε πιο συχναααααααα!!!

Ναι ρε φίλε αλλά γενικά μπάσκετ και μπάλα είναι 2 πολύ διαφορετικά πράγματα όσον αφορά τον προγραμματισμό. Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες για τη μπάλα, αρχικά δεν θα κάτσω να ψάξω τι έγινε και τι δεν έγινε σωστά στον προγραμματισμό, θα δώσβ πίστωση χρόνου και όταν και αν αρχίσουν να σκάνε άσχημα αποτελέσματα θα αρχίσουμε το ψάξιμο για το τι θα έχει φταίξει..Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να κάνουμε κάτι τέτοιο όταν δεν υπάρχει και κάτι φοβερά άσχημο σαν αποτέλεσμα για να παραπονιόμαστε.Ακόμα και στην Ευρώπη είναι νωρίς...Τα άσχημα αποτελέσματα και οι 3αρες δεν αρέσουν σε κανένα αλλά οι αντίπαλοι ήταν τέτοιοι και η απόδοση της ομάδας όχι ανησυχητική πιστεύω...

Όσο για τον Παύλο, τα ξέρω τα θέματα που λες αλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έκανε τέτοιου είδους δηλώσεις και επίσης είναι περίεργο που ο αδελφός του, πάντα πιο τσαμπουκάς, αυτή τη φορά ήταν πιο προσεκτικός...

Κοινώς, ψυχραιμία παιδιά...