Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Οι Κωλοτούμπες στο Survivor

Και που εμφανίστηκε να τους μιλήσει πολύ τους ήτανε. Δεν έχω καμμία τρελή αγάπη στον Τεν Κάτε και οι περισσότεροι το ξέρετε από πέρσι πόσο διαφωνούσα με πολλές κινήσεις του. Αλλά αυτό που έγινε μέσα σε μία βδομάδα από τους κάθε λογής τυχάρπαστους δημοσιογραφίσκους που μετά από ένα, ναι ΕΝΑ γαμημένο επίσημο ματς μέσα στον Ιούλιο πέσανε να φάνε τον προπονητή ως άσχετο δεν έχει προηγούμενο. Ακόμα και οι δήθεν παλαίμαχοι σχολιαστές βλ. Καμάρας, ακόμα και μετά από τη χθεσινή νίκη, συνέχιζαν να δείχνουν την εμπάθειά τους. Με την πρόφαση της ελευθερίας λόγου όλοι αυτοί εξυπηρετώντας συμφέροντα σίγουρα άλλα από το καλό της ομάδας διατείνονται οτι έχουνε κάθε δικαίωμα να απαξιώνουνε ομάδα και προπονητές από τον Ιούλιο, καθώς "όλοι κρινόμαστε στη δουλειά μας". Δε νομίζω κανείς από αυτούς να έχει ακούσει τόσα με το πρώτο άστοχο άρθρο από τους αρχισυντάκτες τους ούτε να έγινε χαμός για να απολυθούνε από τις φυλλάδες τους. Σήμερα όλοι κωλοτούμπα για το πώς ο Τεν Κάτε διόρθωσε τα λάθη του και πώς ο ανάξιος ΠΑΟ ξανάβαλε το κουστούμι του πρέσβη.
Για το ματς τί να πώ. Δεν ήτανε τώρα ομάδα άξια να μας αποκλείσει αυτή. Σίγουρα έχουμε πολλές αδυναμίες ακόμα και αν μείνει έτσι το ρόστερ θα τις έχουμε και στο μέλλον, κυρίως σε επιλογές αμυντικά, όπως έχουμε χιλιοπεί. Αλλά και αυτοί τώρα δεν ήτανε ομάδα για να κάνει τέτοια υπέρβαση. Ο Σισέ ήτανε άτυχος ή και λίγο αγχωμένος να σκοράρει μετά από τόση κριτική. Πολύ καλές αποκρούσεις και από τον Τσέχο κήπερ.Δεν τα κατάφερε και χθες.
Το τρίδυμο Λέτο-Κατσουράνης-Σάλπι ήτανε το κλειδί της νίκης. Για να πικάρω το Μήτσο θα πώ οτι το δρόμο άνοιξε η ψυχάρα ο Γιόσου, που ρε πούστη μου μπορεί να είναι μία κλάση κάτω από ότι πρέπει αλλά γυαλίζει το μάτι του ώρες ώρες κι εγώ αυτό το γουστάρω πολύ.
Ο Λέτο λοιπόν όπως λέει και ο μήτσος είναι παίχτης κλάσης που μας έλειπε. Οι πιό πολλές σέντρες του φαρμάκι, ωραίες πάσες και ρυθμός. Όταν βρεθεί σε φουλ κατάσταση θα φτιάχνει όλο το παιχνίδι.
Ο Κατσουρ ήτανε παντού και έκανε τα πάντα. Ο νέος ηγέτης του ΠΑΟ? Διόλου απίθανο. Το πλασέ μπορεί να μοιάζει χαλαρό αλλά ασ μην ξεχνάμε πόσοι άλλοι έχουνε χάσει ένα σωρό τέτοια πέρσι, στέλνοντάς τα είτε στα πουλιά είτε στο πλάι.
Ο Σάλπι πήρε την πρόκριση. Ήτανε παντού και έπαιζε άμυνα ώς το 90 ακόμη και στη γραμμή της μεγάλης μας περιοχής. Τέτοιο τρέξιμο δεν έχω ξαναδεί από φορ.
Όλοι ήτανε σε καλλίτερη κατάσταση και η ομάδα μπήκε ψυχωμένη για να πάρει τη νίκη. Δεν έχει ακόμη αντοχή να το κάνει για 90 λεπτά. Αλλά που θα πάει. Καλή μας τύχη την παρασκευή. Άμα μπούμε ομίλους θα είναι υπέρβαση. Αλλά δεν είναι ανέφικτο με λίγη τύχη.