Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ατυχίες και απογοητεύσεις

Το απογοητεύσεις δεν πάει στη ήττα και τον αποκλεισμό γιατί μόνο υπεραισιόδοξοι στα πλαίσια της αφέλειας θα μπορούσανε να πιστεύουν σε ανατροπή, επειδή μπάλα είναι και γυρίζει και τα συναφή. Αλλά η απόδοση της ομάδας και ειδικά κάποιων παιχτών ήτανε τραγική. Εάν εξαιρέσουμε τον Λέτο, όπου άμα συνεχίσει έτσι δεν τον βλέπω να μένει για πολύ στην Παιανία, καθώς πάλι ήτανε οτι καλλίτερο είχε να παρουσιάσει με διαφορά η ομάδα, όλοι οι υπόλοιποι ήτανε από μέτριοι εώς κακοί. Με μία ατλέτικο νωχελική στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, παρουσιαστήκαμε παρά την επιθετικογενή 11άδα που κατέβασε ο κόουτς ανούσιοι. Είναι γεγονός οτι το γκολ στο 4' και μάλιστα με αυτογκόλ Βύντρα από κόντρα είναι αποκαρδιωτικό. Αλλά όχι και για να μη μπορείς να αλλάξεις 2 πάσες. Ο Σισέ έκανε πολύ κακό παιχνίδι, με πολύ άτσαλα κοντρόλ και γενικά σε έκανε ν' αναρωτιέσαι μήπως ο ΠΑΟ χρειαζότανε ένα πιό τεχνικό και βαρύ φορ που θα μπορεί να κατεβάσει και να κρατήσει μπάλα με πλάτη αλλά και να περάσει και τον προσωπικό του αντίπαλο με κάτι άλλο πλην της ταχύτητας. Το οτι πήρε και κόκκινη κάνοντας καρατιά μετά από χαμένο κοντρόλ ήτανε η επισφράγιση μίας πολύ κακής βραδιάς. Βέβαια ο Αγκουέρο ήρθε καπάκι να βάλει το κερασάκι στην τούρτα καθώς σκοράρει με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια ενώ η μπάλα χτυπάει στο πόδι το Βύντρα λίγο αλλά όσο χρειαζότανε για να τη χάσει ο Γκαλίνοβιτς και να γραφτεί το 2-0.
Ο Μούν βολόδερνε πάλι και μαζί με τον Γκάμπριελ πρέπει να κάνουνε το πίο δυσλειτουργικό δίδυμο της ευρώπης από δεξιά ενώ ο Νίνης, που τόσο καιρό δεν έπαιζε γιατί ήτανε κουρασμένος από τα συνεχή ματς με τις εθνικές τώρα παίζει ακόμα χειρότερα παρά την καλή προετοιμασία. Ο μικρός ήτανε και πάλι ανούσιος, χωρίς ταχύτητα, κοντρόλ, δύναμη και έμπνευσεις που μας είχε συνηθίσει. Ο Λάζαρος που τον αντικατέστησε ήτανε σκάλες ανώτερος καθώς από τον μικρό δεν είδαμε ούτε μία πάσα της προκοπής στον Σισέ.
Ο Βύντρα και ο Γιόσου ήτανε αρκετά καλοί. Ειδικά ο Βάσκος που είναι και αδυναμία μου ήτανε πολύ σταθερός και ουσιαστικός ενώ παραλίγο και να σκοράρει. Ο Βύντρα δεν ήτανε τόσο καθώς εκτός από το αυτογκόλ χάνει μία κεφαλιά από στημένο σχεδόν δίπλα στο τέρμα ενώ του ξεφεύγει και ο Αγκουέρο στο 2-0. Πάντως δεν μπορώ να πώ οτι είδα και πανικό αλλά όπως είπα η Ατλέτικο μάλλον βαριότανε ή σεβάστηκε τη φανέλα.
Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης λίγα πράματα. Και αν για τον πρώτο έχει γίνει ρουτίνα να μην κάνει και τίποτα φοβερό, για τον Κατσούρ ήτανε μάλλον πρώτη φορά που δεν μπορούσε να πάιξει.Συμβαίνουν κι αυτά.
Ο Δάρλας ανασταλτικά ήτανε καλός. Δημιουργικά δεν κινήθηκε σχεδόν καθόλου. Μάλλον ήτανε αγχωμένος μην κάνει πατατιά σαν τον Σπυρό και κράταγε τα μπόσικα. Όχι οτι είναι και κανα μεγάλο μπακ που θα σου βγεί και μπροστά.
Να πώ και το καλό όμως. Την κούρασε πάλι ναι το δέχομαι σε ορισμένες φάσεις.Αλλά πραγματικά το παληκάρι κεντάει. Ο Λέτο είχε τις καλλίτερες ευκαιρίες. Ο Λέτο είχε τα καλά στημένα. Ο Λέτο ήτανε ο μόνος που μπορούσε να αφήνει έναν και δύο παίχτες πίσω του. Σε έναν ρόλο από ελεύθερο εώς χαωτικό έτρεχε όλο το γήπεδο, από το να παίρνει μπάλα στη σέντρα μέχρι το να κυνηγάει σαν φορ χαμένες γιόμες. Η επιμονή και η πόρωση του είναι μάλλον πιό έκδηλη και από την τεχνική του. Τσαμπουκάς όπως χρειάζεται. Εάν χορεύει σε 2 ματς σερί τον Χάιτινγκα με τέτοιο τρόπο μάλλον η χρονιά θα είναι ευχάριστη για τον Αργεντίνο και για μας κατ' επέκταση. Από αλλού το περιμέναμε και απ' αλλού μας ήρθε. Στο Νίνη αναφέρομαι που δείχνει λίγος γι αυτό το επίπεδο. Ειλικαρινά σήμερα θύμησε Δημούτσο στα χάλια του. Μακάρι να στρώσει και να βγώ ψεύτης.Αλλά πολύ αργεί το ταλέντο. Και είπαμε πήρε όγκο και έχασε σε ταχύτητα. Αλλά και πάλι όλο κάτω είναι. Ποιο το όφελος?

ΥΓ. Χάμερ και μαλακίες. Γιόσου ρε και ξερό ψωμί και φέτος!!!

1 σχόλια:

Faust είπε...

Ωραία τα λέτε,χμ...

Όμως θα έλεγα να μη βιαστούμε να τον διώξουμε τον Σισέ από τώρα!Εντάξει τα 2 πιο ανησυχητικά είναι αφενός ότι δεν μπορεί να τελειώσει φάσεις σαν μεγάλος επιθετικός και κυρίως το δεύτερο, ότι δηλαδή έκανε αυτήν τη βλακεία με την κόκκινη. Βέβαια δικαιολογώντας τον μπορείς να πεις ότι σε αυτό το χάλι του β ημιχρόνου που όλοι βαράγανε στο ψητό τι να σου κάνει κι αυτός, είναι και λίγο βλαμμένος...

Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι είσαι επιεικής με τον Κύριο Τερματοφύλακα. Εντάξει, μπορεί να κόντραρε η μπάλα, όμως δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η αντίδρασή του...Και τελευταία όλο και πληθαίνουν τέτοιες αντιδράσεις...Τώρα θα μου πεις, Τζόρβα? Ε, Τζόρβα μπας και...Ε και για τον Γιόσου δεν θα πω και πολλά...Δεν ξέρω εγώ τον φοβάμαι, φοβάμαι Βυντρισμούς και γενικά θα ήθελα να δω εκείνο τον Μπιάρσμιρ στη θέση κάποιου από τους 2, επιτέλους δηλαδή στη φυσική του-όπως λέγεται, γιατί στο τέλος θα πιστέψω ότι είναι χαφ-θέση...

Αυτά, κατά τ άλλα συμφωνώ γενικά με τα σχόλια και ελπίζω να φτιάξει το πράμα...