Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Πάμε γι' άλλα

Ο Τζιμπρίλ έκλεισε πλέον και πάμε γι' άλλα. Τί μας λείπει; Θέλουμε σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό. Ακούγεται πολύ αυτός ο Μπιερσμίρ, αλλά είναι πολύ νέος και άπειρος γιά να είναι στην πρώτη γραμμή. Σίγουρα οι υπάρχοντες δεν ειναι αρκετοί. Εμένα το όνειρό μου είναι να ξαναδώ Κυριάκο στα πράσινα, το οποίο θεωρώ οτι δε θα είναι πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ λεφτά θέλει και ο Κυριάκος έχει ένα πολύ βαρύ και μακροχρόνιο συμβόλαιο, από το οποίο θα μπορούσαμε πολύ ευγενικά να την απαλλάξουμε. Ακούστηκε οτι θα ήθελε και τον Γκούμα και κάτι έχει ακουστεί και για Ιβαν. Δε θα μας χάλαγε να παραχωρήσουμε και τους 2 να δώσουμε και κάποια λεφτά και να γυρίσει το αλάνι. Εκεί να δείς τσαμπουκά πρόεδρε! Tώρα για τους άλλους που ακούγονται τύπου Μαρτσένα περιμένουμε και να δούμε μέχρι να ακουστεί κάτι πιό σίγουρο αν και οι φήμες λένε οτι ο μικρός ο Σουηδός είναι ήδη κλεισμένος.
Μπορεί ο Σισέ να είναι μεγάλη επένδυση αλλά η επίθεση δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο από έναν παίκτη, χρειάζεται κι ένας ακόμη να ξεκουράζει ή να βοηθάει τον Σισέ. Είπα οτι ήθελα Αφόνσο Άλβες της Μίντλεσμπρο, που παίζει και και δεξιά και έχει και στημένα φοβερά και είναι και δυνατός στην περιοχή. Αλλά ακούω πιό πολύ για Μπαριός. Ακούω και για Καστίγιο που σίγουρα θέλει να γυρίσει Ελλάδα και σχεδόν σίγουρα ο Κόκαλης δεν τον πληρώνει, οπότε αν και είναι αμφιβόλου χαρακτήρα παίζει κι αυτός δεξιά και πλαισιώνει και επιθετικό ως δεύτερος. Καλή λύση αν προσπεράσουμε το ολυμπιακό του παρελθόν και τον ευέξαπτο χαρακτήρα του. Περιμένουμε να δούμε. Όσον αφορά στη δεξιά πλευρά θα το ξαναπώ για μερικούς προκλητικούς σχολιαστές λίγο πιό κάτω, οτι ο Σάλπι ούτε τρίπλα έχει, ούτε σέντρα, στοιχεία βασικά για να παίζει στο πλάι και εκεί βρίσκεται και η ένστασή μου.Βλέποντας τα στοιχεία του Λέτο άνετα καταλαβαίνει κανείς τί λείπει από τον Σάλπι για να γίνει παίχτης πτέρυγας.

ΥΓ. Μετά τα τελευταία άρθρα του Νικολακόπουλου για το γεγονός οτι 3 από τους παίχτες μας δεν έχουνε πάρει συλλογικό πρωτάθλημα (Σισέ, Καραγκούνης, Κατσουράνης, οι οποίοι έχουνε απλά σηκώσει τα ποταπά Τσάμπιονς Λιγκ και Ευρωπαικό) μπορώ να δηλώσω ως μάνατζερ του εν λόγω δημοσιογράφου οτι είναι πλέον διαθέσιμος και ως διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι...Γιατί το αποκλείω κάποιος άνω των 10 ετών να τον παίρνει σοβαρά.