Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Shuffle

Φίλος σεφ στη Γλυφάδα μου αποκάλυψε οτι ο Τεν Κάτε έφαγε το σάββατο το βράδυ λαγό στιφάδο. Μετά πήγε πριν χωνέψει για ύπνο και είδε εφιάλτες φαίνεται. Εξού και η χθεσινή 11άδα που κατέβασε. Πρέπει να έβαλε το σαφλ στο μάνατζερ και να του έβγαλε την 11αδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του "για να δούμε αν θα τους κερδίσουμε κι έτσι κι αν στραβώσει τη φτιάχνω την ομάδα". Αυτό που έπρεπε να έχουμε πάθει από το ματς με τον Άρη όπου ο Άη-Λόκος μας έσωσε το πάθαμε χθες. Δε φταίει μόνο ο Τεν Κάτε όμως. Πάει κι αυτός να ξεκουράσει 3 παίχτες και οι άλλοι μπαίνουνε μέσα λες και πάνε λούνα παρκ. Ο Ονουάτσι στο πρώτο γκολ παίρνει τη μπάλα από τη σέντρα σχεδόν με τον Γκάμπριελ και τον Βύντρα κοντά του. Κι όμως κανείς από τους 2 δε τον κυνηγάει με αποτέλεσμα να πρέπει να βγεί ο Μπιερσμίρ, ο οποίος έβλεπε άλλα 2 άτομα να έχουνε βγεί στην πλάτη του. Για τα αμυντικά χαφ ούτε λόγος. Και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο έχουνε ευθύνη.Ειδικά στο δεύτερο, παρόλο που η μπάλα κοντράρει και πάει στον επιθετικό της Καβάλας είναι 2 άτομα πάνω σε παίχτη που κόβει και ο Ονουάτσι έρχεται τρέιλερ ολομόναχος. Όταν η ομάδα αμύνεται έτσι είναι φυσικό να φας γκολ. Ειδικά δε αν και τα 2 αμυντικά χαφ δεν κάνουνε 3 πάσες σωστές σε όλο το ματς για να κρατήσεις έστω λίγο μπάλα χωρίς αντεπιθέσεις. Και καλά ο Σιμάο. Αλλά και ο Κατσουρ χθες δράμα. Και χωρίς να έχει παίξει με Λουξεμβούργο. Όσοι επίσης έσπευσαν να βγάλουνε τον Τζόρβα νέο Σαργκάνη μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουνε καθώς χθές ήτανε κι αυτός κακός. Ειδικά τα βολέ του είναι δράμα.Από μπροστά τί να πεις. Ο Νίνης πάλευε μόνος ενώ ο Λέτο από την άλλη χωρίς ένα μπακ που να τραβάει παίχτες έχει μόνιμα 2-3 παίχτες δίπλα του. Καλά για τον Σωτήρα Σισέ τί να πώ. Μεγάλη κεφαλιά αλλά αμφιβάλλω αν θα έμπαινε αν δεν ήτανε βρεγμένο κάτω. Όσο για το υπόλοιπο ματς ούτε μία καλή επιλογή. Ξέρω, ξέρω δεν τροφοδοτείται το παιδί. Είδαμε και όταν την παίρνει τί την κάνει. Όλο τραβηγμένες επιλογές. Το μόνο θετικό που μπορώ να κρατήσω είναι οτι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το ματς. Α και οτι ο Τζιόλης επιστρέφει στην ομάδα κανονικά. Μετά από το μαγικό ημίχρονο με την εθνική, it was fuckin natural!

ΥΓ. Περιμένω την Πέμπτη. Πρέπει να καθαρίσουμε νωρίς το ματς. Ακολουθεί και ΠΑΟΚ. Ευτυχώς αρχίζει η Ευρωλίγκα ν' ανοίξει λίγο το ματάκι μας.

4 σχόλια:

geo είπε...

λειπουνε τα καλα μπακ βασιλη.ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ.Οταν φώναζα εσυ με τον φίλο σου μου λέγατε μαλακίες ας την φάμε τώρα που είναι και νωρίς μπας και καταλάβουμε τι ομάδα έχουμε φέτος.Δεν σου λέω μπορεί να το σηκώσουμε αλλά για θέαμα ξέχνα το και καλή μπάλλα.Παρεπιπτόντως στο δεύτερο μου άρεσε πολύ η ομάδα έδειξε στοιχεία.Μακάρι να μπαίνουν έτσι σε κάθε ματς

bill είπε...

Δε θεωρώ οτι το προχθεσινό ήτανε θέμα μπακ μόνο. Για μένα τα χαφ δε βοηθάγανε καθόλου. Γκάμπριελ και Λέτο γυρνάγανε ελάχιστα(θυμάσαι πόσες φορές γυρνάει και κόβει ο Σάλπι όταν είναι δεξιά) ενώ τα αμυντικά χαφ κάνανε συνέχεια λάθος πάσες και δεν κόβανε τις αντεπιθέσεις. Όποιον και να χεις πίσω άμα δε μαρκάρει όλη η ομάδα συχνά η άμυνα θα είναι εκτεθειμένη. Και τα 2 γκολ άμα τα δείς τα αμυντικά χαφ δεν είναι που θενά. Ειδικά με 2 αμυντικά χαφ αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Νομίζω επίσης οτι μιά χαρά μπάλα έπαιξε στο δεύτερο παρόλο που το γήπεδο ήτανε βαρύ από τη βροχή. Με Σπυρό και Γιούρκα σίγουρα έχει δυνατότητες για θέαμα οπότε δεν το ξεχνάς. Για μένα ο μόνος λόγος που μπορεί να μη βλέπουμε θέαμα είναι οτι σε κάθε ματς μπαίνει η ομάδα με το μαχαίρι στο λαιμό να κερδίσει γιατί το αποτέλεσμα καλώς ή κακώς έχει γίνει αυτοσκοπός.(προφανως και με Σιμάο, Καντέ, Βύντρα αυτό είναι πιό δύσκολο). Γι αυτό βλέπεις και οτι ομάδες που δεν παίζουνε με το άγχος της νίκης όπως η Καβάλα παίζουνε μπαλάρα.

Faust είπε...

H βλακεία και ατομιστία είναι ανίκητες γι αυτό ο Γιωργάκης ο Καραγκούνης που παιρνάει τη μισή ομάδα αντί να κάνει πάσα στους 3 ελέυθερους τρομπάρει και θέλει να γίνει ήρωας...Δεν είδα να το γραψε κανείς αυτό αλλά αυτή ήταν η αιτία που δεν κερδίσαμε κατά τη γνώμη μου και τώρα θα ήταν όλα και ωραία...Με τα άλλα συμφωνώ και για τα μπακ και για όλα, ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, σταματήστε να γκρινιάζετε μέχρι το Γενάρη ή καντε μια αίτηση στην ΠΑΕ να πάρει τον παίχτη που θέλετε να ησυχάσουμε, εμείς οι υπόλοιποι θα βλέπουμε ότι μπορεί να παίξει η ομάδα και θα ελπίζουμε σε βελτίωση...Α και επίσης bill, ρε φίλε όχι και να μαρκάρανε στο 2ο γκολ τον παίχτη που ΥΠΕΡΚΩΛΟΦΑΡΔΑ λες και είχε τηλεκοντρόλ ο άλλος πήγε η μπάλα πάνω του, δεν το χω δει πουθενά αυτό, καθώς γλιστράγανε όλοι και με τη βροχή δεν μπορούσαν να σταθούν όρθιοι, να τα μετράμε κι αυτά! (βλ Βύντρα οι 1000 και 1 τούμπες-1ο κακό παιχνίδι εδώ και καιρό)Επίσης για το θέμα το αποτελέσματος έτσι είναι αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό...Ίσως αμα σταματήσουν οι φίλαθλοι να γιουχάρουν παίχτες (βλ Γκαλίνοβιτς) και να περιμένουν ο Σισέ- που παρεμπιπτόνως έβαλε τεράστια γκολάρα με επιτόπιο άλμα που δεν την κάνει ΚΑΝΕΙΣ άλλος στην Ελλάσα σίγουρα, στην Ευρώπη βλέπουμε-να βάζει 50 γκολ σε 3 ματς θα φτιάξει και το θέμα της ψυχολογίας...Βεβ πρέπει να σταματήσουν και οι δηλώσεις τύπου 200 βαθμοί στα επόμενα δεν ξέρω πόσα ματς, λες και είσαι μέντιουμ...Αλλά έχουμε δημοκρατία και ο καθένας λέει ότι του ρχεται στην κεφάλα...

geo είπε...

Συμφωνώ για Κάρα και ψηφίζω νίνη στην θέση του με κλειστά ματια.Δεν νομίζω να γκρινίαζει κανείς το έχω ξαναπεί απλά λέμε αυτό που βλέπουμε,οπότε χωνέψτε το δεν είναι γκρίνια είναι πραγματικότητα.Αν δεν σας αρέσει απλά πείτε γνώμες γιατί δεν αλλάζει απο την μια στιγμή στην άλλη και δεν θα το αλλάξουμε εμεις,αλλά αυτοί που ξέρουν.Οσο για το ποιος φταίει,το ρίχνετε συνέχεια στα τεχνικά θέματα αλλά όλα είναι θέμα ψυχολογίας και διάθεσης,άντε δεν γύρισαν τα χάφ και τι έγινε του γαύρου μονίμως δεν γυρνάνε ή όταν γύρναγαν πάλι το τρώγαμε.Ακούστε τα καλά μπάκ στυλ μπιερσμιρ δεν κάνουν εύκολα λάθος έχουν σωστές πάσες ανεβαίνουν όταν πρέπει και καθαρίζουν άμυνες σε αντεπιθέσεις και με παίκτη λιγότερο για να στο φουσκώσω λίγο.Ε εμείς δεν έχουμε είναι όλοι ντελικάτοι εκτός απο σαριεγκι και σουηδο.Ολοι οι άλλοι είναι για κλαματα,ο ένας είναι αργος,ο άλλος κάνει λάθη,ο τρίτος δεν μπορεί να κατεβάσει,ο άλλος ξέρει μόνο να διώχνει ε δεν γίνεται έτσι δουλεία.Χαιρετώ.